Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Τελετή παράδοσης – παραλαβής Αντιπεριφέρειας Π.Ε. Γρεβενών (video)

Το μεσημέρι της Πέμπτης 28 Αυγούστου 2014, ολοκληρώθηκε και τυπικά η διαδικασία της παράδοσης – παραλαβής της Αντιπεριφέρειας της Περιφερειακής Ενότητος Γρεβενών παρουσία των νέων και απερχόμενων Περιφερειαρχών Δυτικής Μακεδονίας κ. Θεόδωρου Καρυπίδη και Γεωργίου Δακή, καθώς και των νέων και απερχόμενων Αντιπεριφερειαρχών Π.Ε Γρεβενών Ευάγγελου Σημανδράκου και Γεωργίου Δασταμάνη.

Στην τελετή παραβρέθηκαν επίσης νεοεκλεγέντες και απερχόμενοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι, Διευθυντές και Προϊστάμενοι των υπηρεσιών της Π.Ε. Γρεβενών, εργαζόμενοι και πολίτες.

 

Ο Περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας κ. Καρυπίδης ευχαρίστησε τον κ. Δακή για τη συνεργασία του και ευχήθηκε τόσο στον κ. Σημανδράκο όσο και στο νέο Περιφερειακό Συμβούλιο καλή δύναμη και δημιουργία. Παράλληλα έθεσε το πλαίσιο της νέας περιόδου όσον αφορά ειδικότερα στα έργα και στα κενά που εντοπίζονται στην Π.Ε. Γρεβενών καθώς και όσον αφορά στους τρόπους με τους οποίους η συνεργασία θα γίνει περισσότερο εντατική και αποτελεσματική. Αφήνοντας το πολιτικό στίγμα της ημέρας ο κ. Καρυπίδης αναφερόμενος στην απαξίωση του δημοσίου τομέα και των δημοσίων υπαλλήλων τόνισε τον ιδιαίτερο σεβασμό του στον δημοσιοϋπαλληλικό κλάδο αναφέροντας χαρακτηριστικά “…δεν θα επιτρέψουμε ποτέ ξανά να σας μειώσουν και να σας διαπομπεύσουν…”

 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών κ. Σημανδράκος στην ομιλία του αναφέρθηκε στις μεγάλες προκλήσεις της νέας αυτοδιοικητικής περιόδου καθώς και στα επιμέρους ζητήματα που χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής. Εστίασε στην “Περιφερειακή Συνείδηση” ως ζητούμενο, θέτοντας παράλληλα τους άξονες συνεργασίας θεματικά με τις υπόλοιπες περιφερειακές ενότητες. Αναφερόμενος στις δύσκολες μέρες για τη δημόσια διοίκηση, ζήτησε από το διοικητικό προσωπικό να συνδιαμορφώσουν μια νέα ακόμη αποτελεσματικότερη συνεργασία θέτοντας συγκεκριμένα ζητήματα και παραμέτρους προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος αυτός.

 

Τόνισε πως η Αντιπεριφέρεια Γρεβενών με χρηστή διοίκηση και ανοιχτές πόρτες σε μια συνεχή διαβούλευση με τους Γρεβενιώτες σε συνεχή παραγωγική συνεργασία με τη νέα Δημοτική Αρχή μπορεί παρά την οικονομική συγκυρία να δημιουργήσει έργα πνοής για τα Γρεβενά αντιστρέφοντας τις αρνητικές επιδόσεις του παρελθόντος καθώς και τα αρνητικά ρεκόρ σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.

 

Ο απερχόμενος Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών και νέος Δήμαρχος κ. Δασταμάνης παρέδωσε στον κ. Σημανδράκο όλα τα στοιχεία των πεπραγμένων της προηγούμενης αυτοδιοικητικής περιόδου, που αφορούν σε οικονομικά και διοικητικά ζητήματα, όπως προβλέπεται από το καταστατικό.  Παράλληλα τόνισε πως ως νέος δήμαρχος σέβεται και εκτιμά τον κ. Σημανδράκο αναφέροντας χαρακτηριστικά “…Ο κ. Σημανδράκος θα τα καταφέρει καλύτερα και από μένα” τονίζοντας ιδιαιτέρως το καλό κλίμα συνεργασίας που θα επικρατήσει μεταξύ Δήμου και Περιφέρειας, κάτι που όπως τόνισε δεν συνέβη κατά τη θητεία του ως Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών.

 

Tην εκδήλωση χαιρέτησε επίσης ο απερχόμενος Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών και εκ νέου Περιφερειακός Σύμβουλος  κ. Ιωάννης Γιάτσιος.

 

{youtube}JeNMlBLw-vc|640|380{/youtube}

 

                                                                                                Γραφείο Τύπου Π.Ε Γρεβενών