Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Δημοσθένης Κουπτσίδης: Πάνω από όλα τα Γρεβενά (VIDEO)

Δήμαρχος Γρεβενών Δημοσθένης Κουπτσίδης.  Η επιτυχία της ΑΝΓΡΕ στα προγράμματα ΤΟΠΣΑ ήταν ένα από τα θέματα που αναφέρθηκε στη συνέντευξη τύπου εφ όλης της ύλης που παραχώρησε ο Δήμαρχος Γρεβενών Δημοσθένης Κουπτσίδης. 
Μετά την αξιολόγηση που έγινε από την Τεχνική Επιτροπή της Διαχειριστικής Αρχής της Περιφέρειας, η πρόταση της Αναπτυξιακής Γρεβενών βαθμολογήθηκε ως πρώτη με 35,5, …

με δεύτερη να ακολουθεί η ΑΝΚΟ με 26,2 βαθμολογία.

«Αυτά που κερδίζουμε και αυτά που παίρνουμε είναι από την καλή και ποιοτική δουλεία της Αναπτυξιακής η οποία αναγνωρίζεται σε Περιφερειακό και όχι μόνο επίπεδο» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κουπτσίδης. «310 νέες θέσεις εργασίες (μαζί με τα προγράμματα ΤΟΠΕΚΟ) θα δώσουν λύση σε άνεργους της περιοχής» 

 

Ο κ. Κουπτσίδης κάνοντας μια  μικρή αναφορά για το έργο στα «πατώματα», το Υδροηλεκτρικό της «Αετιάς»  αλλά και για το Αστρονομικό Πάρκο του Όρλιακα, έδωσε διευκρινιστικές πληροφορίες για την πορεία τους, απαντώντας έτσι σε «άστοχα δημοσιεύματα». Αναλαμβάνει την  πολιτική ευθύνη της μελέτης  για το δρόμο Γρεβενά – Βασιλίτσα, καθώς δηλώνει ότι είναι «άρτια ακέραια και ολοκληρωμένη».

Σε  κλίμα συναινετικό, ο κ. Κουπτσίδης,  κάλεσε όλους όσους ενδιαφέρονται για το καλό των Γρεβενών να συστρατευθούν και να συνεργαστούν προκειμένου να επιτευχθεί το δυνατόν καλύτερο αποτέλεσμα για την τοπική κοινωνία.

Ο Δήμαρχος Γρεβενών ανέφερε και το εξής πρωτόγνωρο: «Ζητήθηκε επισήμως από την Περιφέρεια να αποχιονίζει το δρόμο Αγ. Παρασκευή – Βασιλίτσα ο δήμος Γρεβενών, μια και αυτός ο δρόμος είναι διαδημοτικός, δηλώνοντας αδυναμία η ίδια να το κάνει». Βέβαια το αξιοσημείωτο είναι ότι από το 1991 που λειτουργεί το χιονοδρομικό, τον αποχιονισμό τον έκανε η Νομαρχία σαν κύριο τουριστικό οδικό άξονα. Αν η Περιφέρεια δηλώνει αδυναμία για το συγκεκριμένο εγχείρημα, μήπως πρέπει να αναρωτηθούμε για το λόγο ύπαρξής της; 

Πάντως ο κ. Κουπτσίδης ανέλαβε τον αποχιονισμό του εν λόγω δρόμου και δεσμεύτηκε ότι «δεν θα μείνει κλειστός αυτός ο δρόμος ούτε ώρα, καθώς είναι δρόμος προτεραιότητας και βαρύτητας για το δήμο Γρεβενών».