Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

Συγκρότηση του νέου Εφορευτικού Συμβουλίου της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Γρεβενών

Με την ΑΠΟΦΑΣΗ του Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων 185730/ΙΖ/ 4-12-2013 (ΦΕΚ 616 ΥΟΔΔ) (ΑΔΑΒΛΓ69-0Α70 με την οποία τροποποιήθηκε, η υπ’ αριθμό 21245/ΙΖ/29-2-2012 Υπουργική Απόφαση (ΦΕΚ 91ΥΟΔΔ) (ΑΔΑ: Β4Β49-119), αντικαταστάθηκε  ο παραιτηθείς Πρόεδρος του Εφορευτικού Συμβουλίου της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης»

Παπαϊωάννου Χρήστο του Γεωργίου, δικηγόρος με την Τσιώτα Παναγιώτα του Στέργιου, εκπαιδευτικό και Δημοτική Σύμβουλο. Και το τακτικό μέλος Κασκάλης Δημήτριος του Χρήστου λόγω της μη προσέλευσης σε περισσότερες από δέκα 10  συνεδριάσεις της Εφορίας με την αναπληρώτρια Τσιάλτα Ανθή, Δημόσια Υπάλληλο.

 Το εφορευτικό Συμβούλιο ανασυγκροτήθηκε ως εξής:

1.Πρόεδρος, Τσιώτα Παναγιώτα του Στέργιου Εκπαιδευτικό Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσηςκαι Δημοτική Σύμβουλο, με αναπληρωτή τον Σεβίλογλου Γεώργιο του Σάββα, Απόστρατο Αξιωματικό και Πρόεδρο της Ένωσης Ποντιακών Σωματείων Γρεβενών.

2.Αντιπρόεδρος, Μιχαλογιάννη Κωνσταντίνο του Γεωργίου, εκπαιδευτικό Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Δημοτικό Σύμβουλο, με αναπληρώτρια την  Μπόγγια Ευαγγελία του Ευθυμίου, πρόεδρο του Φιλανθρωπικού Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ» Γρεβενών.

3.Μέλος, Παπανικολάου Κωνσταντίνος, Δικηγόρο. 

4.Μέλος, Μπάκας Ευάγγελος, συνταξιούχο της ΔΕΗ και συγγραφέα, με αναπληρώτρια την Ευταξία Κική συνταξιούχο, ηθοποιό και σκηνοθέτρια του Ερασιτεχνικού Θεατρικού Εργαστηρίου Γρεβενών.

5.Μέλος Τσιάλτα Ανθή, δημόσια υπάλληλος.

Η

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 

Τσιώτα Παναγιώτα

Δείτε ακόμα