Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

ΠΑΣΟΚ – Συζήτηση για την Τοπική Αυτοδιοίκηση και το Εθνικό Σχέδιο Ανασυγκρότησης.

Δεν πέρασαν λίγες ημέρες απ’ την προηγούμενη ανακοίνωση της Ν.Ε. όπου κριτικάραμε την αδυναμία των «τοπικών εξουσιαστών» να επιλύσουν προβλήματα του τόπου μας και τα γεγονότα έρχονται να μας επιβεβαιώσουν για μία ακόμη φορά.

Αγρότες δεν πληρώθηκαν τις επιδοτήσεις που δικαιούνται από λάθη και παραλείψεις των υπευθύνων. Ευρωπαϊκά κονδύλια που θα βοηθήσουν την ανάπτυξη του νομού μας χάνονται και…

κανένα μεγάλο έργο δεν υλοποιείται.

Αποκορύφωμα της προχειρότητας και της προσωπικής ματαιοδοξίας των «τοπικών αρχόντων» αποτέλεσε η μη σωστή οργάνωση της παρέλασης της 28ης Οκτωβρίου. Η εθνική μας επέτειος αντί να δώσει την αφορμή να αντιδράσει σύσσωμος ο δημοκρατικός κόσμος εναντίον των φαινομένων φασισμού και της εγκληματικής οργάνωσης «Χρυσή Αυγή»,χρησιμοποιήθηκε για μικροπολιτική και αναβίωση παλαιών διαμαχών.

   Απέναντι σ’ αυτές τις συμπεριφορές, το ΠΑΣΟΚ, καλεί τα μέλη και τους πολίτες να καταθέσουν τις απόψεις τους στις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη (7/11/2013) στην περιφερειακή ενότητα Γρεβενών. Συγκεκριμένα:

 

Θέμα εκδήλωσης: «Συζήτηση για την Τοπική Αυτοδιοίκηση και το Εθνικό Σχέδιο Ανασυγκρότησης που προτείνει το ΠΑΣΟΚ για την χώρα»

 

 

 

Χώρος εκδήλωσης

 

-ΔΕΣΚΑΤΗ, ώρα 17:00 , Δημαρχείο- Αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού  Συμβουλίου

 

-ΓΡΕΒΕΝΑ, ώρα 20:30 , Εργατικό Κέντρο Γρεβενών

 

Ομιλητής:  Παπαστεργίου Χρήστος, Μέλος Κ.Π.Ε. ΠΑΣΟΚ

 

 

 

ΓΙΑ ΤΗΝ Ν.Ε. ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΠΡΙΝΤΖΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ