Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Γρεβενών

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Γρεβενών, τα Γραφεία Σχολικών Δραστηριοτήτων και Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού συγχαίρουν θερμά τον κ. Βαγγέλη Νικόπουλο, δημιουργό των εκθέσεων «Οι μηχανές του επιούσιου» και «Οι πολύτροποι» για την πολύ σημαντική συνεισφορά του στην ανάδειξη της τοπικής ιστορίας και ευχαριστούν τις εθελόντριες Ντίνα Μίχου, Χριστίνα Βασιλοπούλου και Τατιάνα Μητσιούλη για την πολύ ενδιαφέρουσα ξενάγηση των μαθητών/τριών στον εκθεσιακό χώρο.

Ευχαριστούν θερμά τον Δήμο Γρεβενών και ειδικά την Αντιδήμαρχο Ιφιγένεια Στεργιούλα για την πολύτιμη συνδρομή της, καθώς και τη Διοίκηση του ΚΤΕΛ Γρεβενών   για την παραχώρηση αστικού λεωφορείου για τη μεταφορά των μαθητών/τριών από και προς το χώρο της έκθεσης (παλιό Μύλο Γιαννακόπουλου).

Ιδιαιτέρως ευχαριστούν τους/τις Διευθυντές/τριες και τους/τις εκπαιδευτικούς των Γυμνασίων, Λυκείων και ΕΠΑ.Λ, για την συμβολή τους στην πραγματοποίηση της εκπαιδευτικής αυτής δράσης και, κυρίως, τους/τις μαθητές/τριες που συμμετείχαν με το νεανικό τους ενθουσιασμό.

                                                            Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Γρεβενών