Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ κατοίκων Αγίου Γεωργίου Γρεβενών

Συγκλονισμένοι οι κάτοικοι του Αγίου Γεωργίου από το απροσδόκητο ατύχημα του ιερέα του χωριού π. Θεοδώρου Μούσα, που τον καθήλωσε στο κρεβάτι για μεγάλο χρονικό διάστημα, εκφράζουμε και δημόσια τη συμπαράσταση και την αγάπη μας στον ίδιο και στην οικογένειά του, ευχόμενοι ταχεία ανάρρωση και επιστροφή στα ιερατικά του καθήκοντα.
Εκ μυχίων εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας στον σεβασμιώτατο μητροπολίτη μας κ.κ Δαβίδ για τη μέριμνα της αναπλήρωσης του κενού που δημιούργησε η απουσία του ιερέα μας, έτσι ώστε να γίνουν κανονικά όλες οι Παρακλήσεις προς την Κυρία Θεοτόκο και να τελεστούν κανονικά οι Λειτουργίες, παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες που υπάρχουν από τη γενικότερη έλλειψη Ιερέων.
Επίσης ευχαριστούμε τον Ιερέα π. Ιωάννη Λαζαρίδη ο οποίος με μεγάλη προθυμία τελούσε καθημερινά τις Παρακλήσεις τόσο στο χωριό μας, όσο και στην Κιβωτό που είναι η ενορία του,
Τέλος ευχαριστούμε τους ιερείς της Μητροπόλεως μας π. Χρήστο Κούρτη και τους συνταξιούχους π. Ζήση Κατσαρό και π. Παναγιώτη Μπζιώτο για τις Κυριακάτικες Θείες Λειτουργίες που τελέσαμε.
Ο Θεός να σας έχει όλους καλά και να ενισχύει το δύσκολο έργο σας.
Εκ μέρους των κατοίκων του χωριού.

Στέλιος Κωτίτσας.

Δείτε ακόμα