Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

H εκδήλωση ενημέρωσης “Χάρισε Ζωή” στις Αμυγδαλιές Γρεβενών

Πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση ενημέρωσης από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αμυγδαλιών σε συνεργασία με το ΚΕΝΤΡΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ & ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΔΟΤΩΝ ΜΥΕΛΟΥ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ (ΚΕΔΜΟΠ) – “Χάρισε Ζωή” στις 10 Αυγούστου 2022 και ώρα 19.30 στις Αμυγδαλιές Γρεβενών (στον προαύλιο χώρο του σχολείου). Στην εκδήλωση την ενημέρωση έκανε η κ. Μαρία Κώστογλου Υπεύθυνη Προσέλκυσης Δοτών κιν. 698086 6846, mariakostoglou2102@gmail.com και την παρακολούθησαν με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον πολλοί συμπατριώτες μας.
Η μεγάλη επιτυχία της εκδήλωσης φαίνεται από τη μεγάλη συμμετοχή, το επίσης μεγάλο ενδιαφέρον με το οποίο όλοι παρακολούθησαν την ενημέρωση και κυρίως από το γεγονός ότι ένα μεγάλο ποσοστό των παρευρισκομένων (περίπου το 40%) έγιναν εθελοντές δότες μυελού των οστών.
Γι’ αυτό και θέλουμε να ευχαριστήσουμε την κ. Μαρία Κώστογλου και το ΚΕΔΜΟΠ – “Χάρισε Ζωή” για την άριστη συνεργασία, την Πρόεδρο της Κοινότητας κ. Βάσω Γκασιώνα και όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και κυρίως να ευχαριστήσουμε και να συγχαρούμε όλους/ες όσους πήραν την απόφαση και έγιναν εθελοντές δότες μυελού των οστών.
Σας περιμένουμε όλους το Σάββατο 13 Αυγούστου το βράδυ, στο 6ο αντάμωμα Αμυγδαλιωτών και φίλων, για να μας δώσετε τη δυνατότητα να στηρίξουμε γενναία και οικονομικά τις προσπάθειες του ΚΕΔΜΟΠ – «Χάρισε Ζωή». Εδώ μπορείτε να δείτε ένα βίντεο από την εκδήλωση: https://www.youtube.com/watch?v=oTvaj-EXBlQ 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Γραμματέας Ο Πρόεδρος

Νίκος Δεινόπαπας Αργύριος Καραλιόλιος