Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

Bραβείο για μαθητές-τριες του 2ου Γυμνασίου Γρεβενών στον μαθητικό διαγωνισμό ρομποτικής

H Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 2ου Γυμνασίου Γρεβενών συγχαίρουν τους μαθητές-τριες:

• ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΠΑΝΤΕΛΗ
• ΘΕΟΛΟΓΙΑ ΠΑΝΤΕΛΗ
• ΑΘΑΝΑΣΙΑ-ΝΕΝΑ ΚΑΛΑΜΠΟΥΚΑ

και τις εκπαιδευτικούς:
• ΘΕΟΔΟΥΛΑ ΛΙΑΜΠΑ (ΠΟΛΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΤΠΕ ΓΡΕΒΕΝΩΝ)
• ΠΑΠΟΤΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ (2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΓΡΕΒΕΝΩΝ)
που συμμετείχαν με την ομάδα τους Machine Masters στον σχεδιασμό και υλοποίηση της εφαρμογής Smart Hearing Watch (Έξυπνο Ρολόι για Κωφούς) για τη διάκριση και βράβευση με το 2ο βραβείο στον μαθητικό διαγωνισμό ρομποτικής “Τεχνητή Νοημοσύνη στην Εκπαίδευση”, σε σύνολο 43 συμμετοχών σχολικών ομάδων και σύνολο 24 συμμετοχών σχολικών μονάδων.

Η παρουσίαση των έργων όλων των μαθητών που συμμετείχαν και η τελετή βράβευσης των νικητών τού Διαγωνισμού έγινε στις 15 Μαΐου 2022, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Λευκόβρυσης «Βασίλης Φλέγκας».
Ο διαγωνισμός υλοποιήθηκε σε σχολικές μονάδες ΠΕ και ΔΕ της Δυτικής Μακεδονίας, με σκοπό να ανοίξουν οι πόρτες τής Ψηφιακής Εποχής για τα παιδιά και τους νέους της Δυτικής Μακεδονίας, μέσω και της αξιοποίησης του εξοπλισμού που παρέλαβαν σχολικές μονάδες της Δυτικής Μακεδονίας.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τον Πόλο Εκπαιδευτικής Καινοτομίας ΤΠΕ Γρεβενών για την ουσιαστική συμβολή του στην προώθηση της πληροφορικής παιδείας και της εκπαιδευτικής καινοτομίας και στην καλλιέργεια ψηφιακών δεξιοτήτων.

Δείτε ακόμα