Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

Δήμος Γρεβενών: Καλλιτεχνικές δημιουργίες εθελοντών σε κεντρικά σημεία της πόλης (Βίντεο+Φωτογραφίες)

Με όχημα τον εθελοντισμό και τη φαντασία, ο Δήμος Γρεβενών προχώρησε σε νέες παρεμβάσεις ευπρεπισμού κεντρικών σημείων της πόλης, πάντα σε στενή και αγαστή συνεργασία με πολιτιστικούς συλλόγους και τοπικές επιχειρήσεις του τόπου μας.
 
Έτσι, στο πλαίσιο της δράσης «Δημιουργώ για τα Γρεβενά», συνδημότες μας ομόρφυναν τον σκαλόδρομο της οδού Κωνσταντινουπόλεως αλλά και το Ηρώο της Χωροφυλακής, δημιουργώντας στην κυριολεξία μία ανοιχτή γκαλερί για όλους, σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο Πρασίνου & Πολεοδομίας Νίκο Τσικούρα και τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Γραμμάτων & Τεχνών Π.Ε. Γρεβενών Στέργιο Πουρνάρα.
 

Χρησιμοποιώντας τενεκέδες τυριού, όπως συνηθίζονταν στο παρελθόν για τη διακόσμηση των αυλών των σπιτιών, οι εθελοντές μας – για μια ακόμη φορά – συνδύασαν πολύχρωμα λουλούδια με περίτεχνες ζωγραφιές, προσφέροντας όμορφες εικόνες στους διερχόμενους πολίτες.
 
Ο Δήμος Γρεβενών εκφράζει από καρδιάς ένα μεγάλο «ευχαριστώ» για τα εξαιρετικά τους έργα, σε όλους τους συμμετέχοντες/συμμετέχουσες: Χαρά Καραλιόλιου, Βιβή Κατσαρού, Χρήστο Παπαδημητρίου, Ευαγγελία Ζιώγα, Μεταξία Φωτίου, Δήμητρα Λαμπρέτσα, Κατερίνα Καραγιάννη, Αντώνη Σβολιαντόπουλο, Λίτσα Κατσαρού, Χριστίνα Κ., Ντίνα Γκίκα, Χρυσούλα Τζελίνη, Ιωάννα Βέρρα, Μαρία Καλάκου, Βάσω Ανδρέου, Ειρήνη Χαρίση και Σούλα Φωτοπούλου.
 
Κλείνοντας, να ευχαριστήσουμε δημόσια και τον χορηγό της δράσης μας, την Εταιρεία Βιολογικών Γαλακτοκομικών Προϊόντων Κουρέλλας Α.Ε.
 
Γραφείο Τύπου
  Δημάρχου Γρεβενών
 

Δείτε ακόμα