Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

ΠΑ.ΣΟ.Κ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ Ν.Ε. ΓΡΕΒΕΝΩΝ: ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΒΑΣΙΛΙΤΣΑ

 Στενός και ενδελεχής θα είναι απο δώ και πέρα μέχρι την προκήρυξη των επόμενων εκλογών ο κοινοβουλευτικός έλεγχος τον οποίο θα ασκήσει το ΠΑ.ΣΟ.Κ στη Βουλή.Με επίκαιρη και εμπεριστατωμένη ερώτηση προς την Υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη ,που φέρνει τον τίτλο “Συσσωρευμένα προβλήματα στο Εθνικό Χιονοδρομικό Κέντρο της Βασιλίτσας , υπονομεύουν την εύρυθμη λειτουργία του” ,τρείς βουλευτές του ΠΑ.ΣΟ.Κ ζητούν απο την αρμόδια Υπουργό να ενημερώσει τη Βουλή και τον ελληνικό λαό για τα παρακάτω θέματα:

1) Γιά τα σοβαρά προβλήματα συντήρησης των υποδομών και πάσης φύσεως μηχανολογικού εξοπλισμού τα οποία υπονομεύουν τις εγγυήσεις ασφαλείας.

2)Για τις ενέργειες στις οποίες θα προβεί το Υπουργείο με σκοπό την κατάλληλη στελέχωση του ΕΧΚ Βασιλίτσας με το αναγκαίο προσωπικό.Επίσης για το άν υπάρχει σχεδιασμός για εκπαίδευση και κατάρτιση του προσωπικου ,ώστε να διαφυλάσσεται η ασφάλεια των χιονοδρόμων και η εύρυθμη λειτουργία του Χιονοδρομικού Κέντρου.

3)Για τις ενέργειες του Υπυργείου Πολιτισμού σχετικά με την απασχόληση ιατρού σε μόνιμη βάση.

4)Για τον τρόπο αντιμετώπισης των προβλημάτων συντήρησης στην πίστα “Μιγδάνης”.Επίσης πρέπει να απαντηθεί το ερώτημα ,για ποιόν λόγο φέτος άνοιξαν μόνο οι τρείς και στη συνέχεια οι 4 πίστες ,απο τις 7 του Χιονοδρομικού ,με δεδομένο μάλιστα ,ότι η προσέλευση επισκεπτών ήταν αυξημένη.

5) Για το πότε θα αποκατασταθεί η λειτουργία του baby lift και των 2 Ρατράκ τα οποία βρίσκονται σε ακινησία.

6)Για το αν υπάρχει τέλος σχεδιασμός του Υπουργείου για πραγματική οικονομική στήριξη της Βασιλίτσας ώστε να καλυφθούν ικανοποιητικά όλες οι ανάγκες της.

Οι ερωτώντες βουλευτές είναι η Ευαγγελία Λιακούλη του Ν. Λαρισσας, ο Απόστολος Πάνας του Ν.Χαλκιδικής και ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος του Ν. Αιτωλοακαρνανίας. Τ

ο πλήρες κείμενο της ερώτησης είναι αναρτημένο στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑ.ΣΟ.Κ.(Κοινοβουλευτικός Ελεγχος).

 

Για την Ν.Ε
Ο Α Γραμματέας Κλεισιάρης Κώστας