Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Επίσκεψη του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ. Κασαπίδη στη Δεσκάτη.

Παρουσία του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ. Γιώργου Κασαπίδη πραγματοποιήθηκε χθες στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Δεσκάτης σύσκεψη με τους προέδρους των Δημοτικών διαμερισμάτων και τους παραγωγικούς φορείς.
Έγινε πλούσιος και εποικοδομητικός διάλογος με αναφορές στα έργα που ήδη κατασκευάζονται και στα έργα που δρομολογούνται στο επόμενο χρονικό διάστημα για τον Δήμο Δεσκάτης.
Στη σύσκεψη παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Δεσκάτης κ. Δημήτριος Κορδίλας, ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών κ. Αθανάσιος Φωλίνας, ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Χατζηζήσης Λάμπρος ,ο Αντιπεριφερειάρχης οικονομικών κ. Μενέλαος Μακρυγιάννης, ο Αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Χαράλαμπος Ορφανίδης,οι Αρχηγοί των δημοτικών παρατάξεων κ. Δημήτρης Καραστέργιος και κ. Μωυσιάδης Γιώργος, η πρόεδρος του δ.δ Δεσκάτης κ. Σκόδρα Κωνσταντίνα, ο πρόεδρος του δ.δ. Παρασκευής κ. Κων/νος Βελλής, ο πρόεδρος του δ.δ. Δασοχωρίου κ. Χρήστος Μαλλιώρας, ο Πρόεδρος του δ.δ. Παλιουριάς κ. Παπαδόπουλος, ο Πρόεδρος του δ.δ. Παναγιάς κ. Στέργιος Τσιούγκος, η πρόεδρος του ΕΜΟΔ κ. Χρυσούλα Σωτήρη, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Τσιγάρας Μιλτιάδης, ο Πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού κ. Νίκος Χατζηζήσης και δημότες του Δήμου Δεσκάτης.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους για την παρουσία τους και για την συμμετοχή στην προσπάθεια να αναπτύξουμε τον τόπο μας .
 
 
 
Ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης
Δρ. Λάμπρος Χατζηζήσης