Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Υπογραφή Σύμβασης για τη Μελέτη Αποκατάστασης και Ενίσχυσης της Γέφυρας του Ποταμού Βενέτικου

Υπογραφή Σύμβασης για τη «Μελέτη Αποτίμησης-Αποκατάστασης Φέρουσας Ικανότητας και Ενίσχυσης της Γέφυρας του Ποταμού Βενέτικου επί της Εθνικού Οδού Γρεβενών – Τρικάλων», από τον Περιφερειάρχη Γιώργο Κασαπίδη
 
Τη σύμβαση  για τη  «Μελέτη Αποτίμησης-Αποκατάστασης Φέρουσας Ικανότητας και Ενίσχυσης της Γέφυρας του Ποταμού Βενέτικου επί της Εθνικού Οδού Γρεβενών – Τρικάλων», υπέγραψε την Πέμπτη 24-02-2022 ο Περιφερειάρχης, κ. Γιώργος Κασαπίδης.
Tα στάδια της μελέτης που θα εκπονηθούν είναι: 
Εργαστηριακές έρευνες και έκθεση αξιολόγησης
Μελέτη στατικής επάρκειας
Μελέτη επισκευής και ενίσχυσης
Σύνταξη ΣΑΥ-ΦΑΥ
Σύνταξη τευχών δημοπράτησης 
              Ο συμβατικός προϋπολογισμός της μελέτης, μετά τη δημοπράτηση, ανέρχεται στα 35.650,00 €, με την χρηματοδότηση  να προέρχεται από πιστώσεις του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων και το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης της μελέτης να είναι τρεις (3) μήνες.
             Σκοπός της μελέτης είναι η αντιμετώπιση των προβλημάτων που παρουσιάζονται στην γέφυρα λόγω της καταπόνησης που έχει υποστεί από την λειτουργία της, εδώ και 60 χρόνια περίπου. 
Προτεραιότητα της Περιφέρειας είναι η επισκευή και συντήρηση όλων των τεχνικών έργων και ιδιαίτερα των γεφυρών, στο εθνικό και επαρχιακό της δίκτυο, με στόχο την καλή λειτουργία τους και  την οδική ασφάλεια των πολιτών.