Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Ευχετήριο μήνυμα του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΑΣΚΑΛΩΝ & ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ

Ευχετήριο μήνυμα του Δ.Σ.    για   τους συνταξιοδοτημένους   συναδέλφους                  

Ετούτες τις μέρες, όπου συντελούνται ραγδαίες αλλαγές στην πατρίδα μας και στην εκπαίδευση ειδικότερα, υπάρχει και η στιγμή του αποχαιρετισμού εξαίρετων φίλων εκπαιδευτικών όπου έπειτα από πολλά χρόνια ενός λειτουργήματος και απαράμιλλης προσφορά στην εκπαίδευση συνταξιοδοτούνται.
Αυτά που κατά το ελάχιστο μπορούν να ειπωθούν είναι ότι για πολλά χρόνια λειτουργήσατε υπέροχα, δώσατε ψυχή και σώμα πολλών ετών στη δουλειά και είμαστε περήφανοι για εσάς. Η αστείρευτη ενέργεια και η επιστημονική κατάρτιση σας θα γίνουν οδοδείκτες για όλους μας. Καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας σας καταφέρατε να ισορροπήσετε ανάμεσα στον ορθολογισμό και στο συναίσθημα, υπηρετώντας με συνέπεια, σεβασμό και αγάπη προς όλους διδάσκοντας ήθος και αξιοπρέπεια. Να συνεχίσετε τη δυναμική πορεία σας από όπου και αν βρίσκεστε έχοντας ψυχική ηρεμία, τύχη, ευτυχία και πάντα να έχετε επιμονή και υπομονή, τα πιο πολύτιμα αγαθά που απαιτούνται στις μέρες μας.
Ευχόμαστε υγεία και μακροζωία, σε όλους σας για πολλά χρόνια και να δείτε τους σπόρους της εκπαίδευσης που όλα αυτά τα χρόνια φυτέψατε, να αναπτύσσονται σε τεράστια, πυκνά δάση.
Να έχετε μια υπέροχη συνέχεια σε μια αξιόλογη και τόσο επιτυχημένη πορεία ζωής. Συγχαρητήρια για όσα καταφέρατε!

ΤΟ Δ.Σ.