Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Επίσκεψη Γ.Γ. Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων και Προέδρου ΕΛΓΑ σε χαλαζόπληκτες περιοχές του Ν. Γρεβενών

Την Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013 ο κ. Μόσχος Κορασίδης Γ.Γ. του Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων και ο κ. Βασίλης Έξαρχος Πρόεδρος του ΕΛΓΑ, επισκέφθηκαν περιοχές του Ν. Γρεβενών που επλήγησαν από τη σφοδρή χαλαζόπτωση της Παρασκευής 7 Ιουνίου.Συναντήθηκαν και συζήτησαν με θεσμικούς παράγοντες, τοπικούς φορείς, αγρότες που …

υπέστησαν ζημίες και διαπίστωσαν από κοντά το μέγεθος της καταστροφής.

Η χθεσινή επίσκεψη του Γ.Γ. του Υπουργείου και του Προέδρου του ΕΛΓΑ αποδεικνύει το ενδιαφέρον της Κυβέρνησης για τους αγρότες και στοχεύει στην επίσπευση των απαραίτητων διαδικασιών και ενεργειών για την αποζημίωση των καλλιεργητών που έχουν πληγεί.

Ο κ. Κοψαχείλης θα συνεχίσει να βρίσκεται κοντά και να στηρίζει με κάθε τρόπο τους αγρότες που δίνουν καθημερινά σκληρό αγώνα για επιβίωση, μέσα στηδύσκολη οικονομική συγκυρία των τελευταίων ετών και με την εξάρτηση της παραγωγής τους από τις απρόβλεπτες καιρικές συνθήκες.

Ο πρωτογενής τομέας και τα σπουδαία προϊόντα της ελληνικής γης, μπορούν να βοηθήσουν ουσιαστικά στην εθνική οικονομία. Η εργατικότητα των ελλήνων αγροτών σε συνδυασμό με την προσπάθεια εκσυγχρονισμού της γεωργίας και την εξωστρέφεια μπορούν να συμβάλλουν στην πορεία για την έξοδο από την κρίση.

 

Γραφείο Τύπου

Τιμολέοντα Κοψαχείλη

Βουλευτή Π.Ε. Γρεβενών