Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Η 1η του Μάη είναι μέρα-σύμβολο στον αγώνα των εργαζομένων όλου του κόσμου, για δουλειά και ζωή με δικαιώματα

Η 1η του Μάη είναι μέρα απεργιακού αγώνα!

Ο φετινός εορτασμός της Εργατικής Πρωτομαγιάς βρίσκει τους εργαζόμενους μπροστά σε νέες προκλήσεις, μπροστά σε νέες επιθέσεις στα εργασιακά τους και συνδικαλιστικά τους δικαιώματα. Το ξήλωμα του 8ωρου μαζί με τη νέα επίθεση στην Κοινωνική Ασφάλιση, την ποινικοποίηση της συνδικαλιστικής δράσης, τη μονιμοποίηση και θεσμοθέτηση της τηλεργασίας που φέρνει η κυβέρνηση στο νέο αντεργατικό νομοσχέδιο, είναι αιτία πολέμου.

Το Νομαρχιακό Τμήμα Ν. Γρεβενών της ΑΔΕΔΥ συμμετέχει στην σύσκεψη που πραγματοποιούν τα Πρωτοβάθμια σωματεία Οικοδόμων και Ιδιωτικών Υπαλλήλων , που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 21 Απριλίου 7μμ στον προαύλιο χώρου του Κέντρου Πολιτισμού με σκοπό την οργάνωση της απεργιακής απάντησης των εργαζόμενων την Πέμπτη 6 Μάη, ημέρα εορτασμού της Εργατικής Πρωτομαγιάς.

Καλεί τα Πρωτοβάθμια Σωματεία Δημοσίου Τομέα να πάρουν μέρος στη σύσκεψη και να αποφασίσουν για τη συμμετοχή τους στην Απεργιακή συγκέντρωση του εορτασμού της Εργατικής Πρωτομαγιάς στέλνοντας ξεκάθαρα το μήνυμα στην κυβέρνηση «Μην τολμήσετε να καταθέσετε το νομοσχέδιο – έκτρωμα. Δεν θα περάσει».

Για την Εκτελεστική Γραμματεία

Του Νομαρχιακού Τμήματος Γρεβενών της ΑΔΕΔΥ

   Ο Πρόεδρος                                      Ο Γραμματέας

Λιάμπας Ανδ. Στέργιος                     Λέτσιος Θ. Χρήστος