Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Εκδρομή στις Δαλματικές Ακτές από το 4ο Δημοτικό Σχολείο

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 4ου Δ.Σ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ διοργανώνει εκδρομή στις δαλματικές ακτές (5 μέρες)

Αναχώρηση: Παρασκευή 21/6/2013  Επιστροφή: Τρίτη: 25/6/2013

Δηλώστε συμμετοχή στον Μπαζάκα Φώτη

Τηλ. Σχολείου: 2462022578  κινητό: 6976635500

 

ΠΕΝΘΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΙΣ  ΔΑΛΜΑΤΙΚΕΣ ΑΚΤΕΣ…

 

 

1η ΜΕΡΑ :ΓΡΕΒΕΝΑ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΠΗΓΗ-ΔΥΡΡΑΧΙΟ(550 ΧΛΜ)

Συγκέντρωση στο ρολόι στις 7.00 π.μ. και αναχώρηση για Καστοριά Κρυσταλλοπηγή. άφιξη στα σύνορα, έλεγχος διαβατηρίων.Μέσω Πόγραδετς και Ελμπασάν, μετά και από τις απαραίτητες στάσεις φθάνουμε στην αρχαία πόλη του Δυρραχίου (αρχαία Επίδαμνος)που  ιδρύθηκε το 627 π.χ. από Έλληνες αποικιστές της Κορίνθου και της Κέρκυρας .Σήμερα αποτελεί το μοναδικό λιμάνι της Αλβανίας.Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο δείπνο, διανυκτέρευση

 

2η ΜΕΡΑ: ΔΥΡΡΑΧΙΟ- ΝΤΟΥΒΡΟΒΝΙΚ(250.ΧΛΜ)

Πρωινό  και αναχώρηση για τις εκπληκτικές ακτές του Μαυροβουνίου, Αγ-Στέφανο,Μπούτβα που σήμερα είναι ένα από τα δημοφιλή τουριστικά θέρετρα.Φτάνουμε στο Κότορ μια παλιά πόλη, αλλά πολύ καλά διατηρημένη.Βρίσκεται στο βαθύτερο σημείο, από τους πιο όμοσφους κόλπους των ακτών του Μαυροβουνίου.Η πόλη περιβάλετε από ένα μεσαιωνικό τείχος 4,5 χιλ.

Επίσης θα δούμε τον καθεδρικό ναό του Αγ. Τρύφωνα και τον ορθόδοξο ναό του Αγ. Λουκά το επιβλητικό παλάτι του Πρίγκηπα Πέτροβιτς και το ναυτικό μουσείο.Αναχώρηση για την Μπούτβα που αναφέρεται και στις τρεις τραγωδίες του μεγάλου Έλληνα λυρικού Σοφοκλή.Ελεύθερος χρόνος και αναχώρηση για το Ντουβρόβνικ.Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και ξεκούραση. Ελεύθερος χρόνος για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη.Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση.

 

3η ΜΕΡΑ: ΝΤΟΥΒΡΟΒΝΙΚ-ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Πρωινό και αναχώρηση για την ξενάγηση. Θα δούμε την παλιά πόλη, τον Καθεδρικό ναό (18 αιώνας) το Τελωνείο, το παλάτι του Εκλέκτορα την πλατεία της παλιάς Αγοράς, την εκκλησία του Αγ. Βλασίου και το παλιό λιμάνι.Ελεύθερος χρόνος στο κέντρο της πόλης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο Διανυκτέρευση.

 

4η ΜΕΡΑ: NTOYBROBNIK-ΜΟΣΤΑΡ-ΔΥΡΡΑΧΙΟ(250 ΧΛΜ)

Πρωινό και σήμερα θα επισκεφθούμε το Μόσταρ, στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη.Μέσα από μια πανέμορφη διαδρομή στην κοιλάδα του ποταμού Νερέτβα, θα φθάσουμε στην γραφική πόλη με την Οθωμανική γέφυρα (Στάρι-Μόστ).Το όνομα της πόλης οφείλεται στην παλαιά γέφυρα Σταρι-Μόστ) και τους πύργους στην άκρη της που ονομάζονται (φύλακες της γέφυρας Μοστάρ.HΓέφυρα είχε  χτιστεί επί οθωμανικής κυριαρχίας και κατασράφηκε με τον πόλεμο της Βοσνίας και ξαναχτίστηκε με βάση το αρχικό σχέδιο το 2004. Από το 2005 η γέφυρα αποτελεί μνημείο πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESKO.Χρόνος ελεύθερος για βόλτες στο ιστορικό κέντρο.Στη συνέχεια αναχώρηση για το Δυρράχιο τακτοπίηση  στο ξενοδοχείο δείπνο, διανυκτέρευση.

 

5η ΜΕΡΑ: ΔΥΡΡΑΧΙΟ- ΓΡΕΒΕΝΑ(550 ΧΛΜ)

Πρωινό και αναχώρηση για τα Γρεβενά με ενδιάμεσες στάσεις  φθάνουμε αργά το βράδυ.

 

ΤΙΜΗ ΚΑΤ΄ΑΤΟΜΟ 260,00 ΕΥΡΩ

ΤΙΜΗ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ 50%  

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

Την μεταφορά με πολυτελή πούλμαν του γραφείου μας

Την διαμονή σε ξενοδοχεία 4* στο Δυρράχιο και 3*** στο Ντουμπρόβνικ

Ημιδιατροφή (4 πρωινά & 4 δείπνα)

Περιηγήσεις-ξεναγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα της εκδρομής

Έμπειρο αρχηγό-συνοδό του γραφείου μας

Ασφάλεια αστικής ευθύνης

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

Είσοδοι μουσείων, αρχαιολογικών χώρων και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προτεινόμενο ή προαιρετικό  

 

ΣΗΜ: ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ Η ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΝΕΟ ΤΥΠΟΥ ΜΕ ΛΑΤΙΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ