Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Με ενέργειες του Βουλευτή Γρεβενών Ανδρέα Πάτση επικυρώθηκε η λειτουργία αυτόνομου Τμήματος Εργασιακών Σχέσεων Γρεβενών

Με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίησή μου υπογράφηκε η Υπουργική Απόφαση έπειτα από σειρά επαφών και συνεργασιών που είχα με τους αρμόδιους φορείς του Υπουργείου Εργασίας, σύμφωνα με την οποία επικυρώνεται η αυτόνομη λειτουργία του Τμήματος Εργασιακών Σχέσεων Γρεβενών με έδρα τα Γρεβενά. Βάσει αυτής της απόφασης, ο Νομός Γρεβενών δεν θα υπάγεται πλέον στο αντίστοιχο Τμήμα του Νομού Κοζάνης, αλλά θα λειτουργεί ως αυτοτελές Τμήμα της Περιφερειακής Διεύθυνσης Επιθεώρησης Εργασιακών Σχέσεων Ηπείρου- Δυτικής Μακεδονίας.
Με τη συγκεκριμένη απόφαση ενισχύεται η υπηρεσιακή αυτοτέλεια του Νομού Γρεβενών, γεγονός που αποτελεί πρωταρχικό μου στόχο και ικανοποιείται ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων του Νομού μας που γίνεται επιτέλους πραγματικότητα καθώς δεν θα είναι πλέον αναγκασμένοι να μετακινούνται σε άλλο Νομό για οποιαδήποτε συναλλαγή απαιτεί φυσική παρουσία. Ακόμα πιο σημαντικό είναι το γεγονός ότι η λειτουργία του Τμήματος Εργασιακών Σχέσεων Γρεβενών θα συνεισφέρει σημαντικά και θα προάγει τη βελτίωση της ισορροπίας και της δικαιοσύνης στις εργασιακές σχέσεις εντός του Νομού μας.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, κ. Ιωάννη Βρούτση που έδειξε απόλυτη κατανόηση στο πρόβλημα αυτό που το μετέφερα και προχώρησε άμεσα στην έκδοση της σχετικής απόφασης, ικανοποιώντας ένα δίκαιο αίτημα ετών.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΤΣΗΣ

Βουλευτής Ν. Γρεβενών- ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ