Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Προβλήματα στην υδροδότηση του Τρικώμου

Για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα διακόπτεται η υδροδότηση του Τρικώμου από τις 18:00 μέχρι το επόμενο πρωί, προκειμένου να γεμίσει η δεξαμενή.
Συγκριτικά με προηγούμενες χρονιές, αυτή την περίοδο που ακόμα δεν έχει αρχίσει η αυξημένη επισκεψιμότητα της θερινής περιόδου, δεν υπήρξαν ανάλογα προβλήματα επάρκειας νερού γεγονός που αν μη τι άλλο θεωρείται αξιοπερίεργο. Η μόνη διαφορά με προηγούμενες χρονιές είναι η 100% πληρότητα των δύο ξενώνων του χωριού από εγκατεστημένους μετανάστες , γεγονός που σίγουρα αυξάνει κατά πολύ την κατανάλωση νερού. Οι ισχυρισμοί ορισμένων ότι για την ανεπάρκεια του νερού ευθύνονται οι κάτοικοι που ποτίζουν τις καλλιέργειες τους δεν ευσταθεί, καθότι αυτό συνέβαινε ανέκαθεν και ουδέποτε αντιμετώπιζε πρόβλημα λειψυδρίας το χωριό αυτή την περίοδο.
Με αφορμή αυτά τα συμβάντα, η Δημοτική αρχή θα πρέπει εγκαίρως και πριν αρχίσει η αυξημένη επισκεψιμότητα στο χωριό, να επιληφθεί του θέματος και να δώσει μόνιμες και ουσιαστικές  λύσεις ώστε ν’ αποφευχθεί εγκαίρως η ερημοποίησή του η οποία είναι πλέον ορατή.

Αναγνώστης