Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών κ.Γιάννη Γιάτσιου με την Πρέσβη της Σλοβακίας κ.Ιβέτα Χρίτσοβα

Τον Αντιπεριφερειάρχη της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών, κ. Γιάννη Γιάτσιο, επισκέφθηκε χθες, Πέμπτη 11 Ιουνίου 2020, η πρέσβης της Σλοβακίας στην Ελλάδα, κα Ιβέτα Χρίτσοβα, συνοδευόμενη από την αναπληρώτρια επικεφαλής της Πρεσβείας της Σλοβακίας, κα Σιμόνα Κόσνοβα.
Η κυρία Χρίτσοβα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους ξεδίπλωσε τις πολλές προοπτικές συνεργασίας στο χώρο της εκπαίδευσης, του πολιτισμού, του τουρισμού και της γαστρονομίας.
Με κύριο άξονα κατεύθυνσης τη συνεργασία της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας με τη χώρα της Σλοβακίας κατά τη διάρκεια της μετάβασης στην απολιγνιτοποίηση, ο κ. Γιάτσιος επικεντρώθηκε στην περιοχή των Γρεβενών με ιδιαίτερη έμφαση στη χιονοδρομία και το Εθνικό Χιονοδρομικό Κέντρο
Βασιλίτσας, στην ορειβασία και την περιήγηση του ορεινού όγκου και του Εθνικού Δρυμού της Βάλια Κάλντα, στην τοπική γαστρονομία των μανιταριών και στην δημιουργία εκπαιδευτικών προγραμμάτων ανταλλαγής μαθητών των δύο χωρών.
Ο κοινός τόπος διαλόγου και συνεργασίας των δύο συνομιλητών δημιουργεί τη βεβαιότητα μίας άριστης προοπτικής συνεργασίας σε αυτούς τους τομείς και την αισιοδοξία εξεύρεσης νέων προοπτικών μεταξύ της χώρας της Σλοβακίας και της περιοχής των Γρεβενών.

 

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ Π.Ε. ΓΡΕΒΕΝΩΝ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΤΣΙΟΣ