Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ 4ΗΣ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΤΕΒΑ – ΔΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Διανομή τροφίμων της Κοινωνικής Σύμπραξης Γρεβενών (Π.Ε. Γρεβενών και Δήμος Γρεβενών) σε 400 περίπου ωφελούμενους του επιχειρησιακού προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής – Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)».

Ειδικότερα από τις 10:00 έως τις 15:00 στις 26 και 27 Μαΐου 2020 τα στελέχη του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Γρεβενών με την υποστήριξη υπαλλήλων του Δήμου, ο υπεύθυνος υλοποίησης του προγράμματος ΤΕΒΑ της Π.Ε Γρεβενών, οι ειδικοί συνεργάτες και η Ανάδοχος εταιρεία πραγματοποίησαν την Διανομή που είχε ως στόχο την υποστήριξη των ευάλωτων πολιτών και των οικογενειών τους.

Τα προϊόντα που διανεμήθηκαν ήταν:
Βόειο και χοιρινό κρέας, κασέρι ημίσκληρο, τυρί φέτα, αγγούρια, τομάτες, πιπεριές, μπανάνες, πορτοκάλια, αλεύρι, ζάχαρη, ελαιόλαδο, κουλουράκια, γάλα εβαπορέ, χυλοπίτες, καθαριστικό υγρό γενικής χρήσης, υγρό πιάτων και οδοντόκρεμες.

Υπενθυμίζουμε ότι δικαιούχοι του ΤΕΒΑ αποτελούν ωφελούμενοι του ΚΕΑ, οι οποίοι έχουν δηλώσει στην εγκεκριμένη αίτησή τους ότι επιθυμούν την ένταξη στο Πρόγραμμα.

Αιτήσεις για ένταξη στο ΚΕΑ μπορούν να υποβληθούν στο Κέντρο Κοινότητας κατόπιν ραντεβού (τηλ. επικοινωνίας: 2462028098)

Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας
Κατσάλης Αλέξανδρος