Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

Χειροπέδες ξανά στον παιδεραστή του Ρεθύμνου, με εντολή του εισαγγελέα Γρεβενών.

Ήταν υποχρεωμένος να κυκλοφορεί στη Θεσσαλονίκη εντός του Δήμου Καλαμαριάς. Ωστόσο, εκείνος εντοπίστηκε στην περιοχή της Μενεμένης. Η σύλληψη του έγινε με εντολή του εισαγγελέα Γρεβενων.

Στα χέρια των αρχών έπεσε και πάλι ο Ν. Σ. λίγες ημέρες μετά την αποφυλάκιση του από τις φυλακές Γρεβενών για παραβίαση του περιοριστικού όρου που του έχει επιβληθεί. Η σύλληψη του έγινε με εντολή του εισαγγελέα Γρεβενων.

Συγκεκριμένα , σύμφωνα με το βούλευμα με βάση το οποίο έγινε δεκτή η αίτηση της αποφυλάκισής του ο κατηγορούμενος ήταν υποχρεωμένος να κυκλοφορεί στη Θεσσαλονίκη εντός του Δήμου Καλαμαριάς. Ωστόσο, εκείνος εντοπίστηκε στην περιοχή της Μενεμένης.

Αμέσως ενημερώθηκε ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Βασίλης Πλιώτας, ο οποίος είχε παρέμβει και μετά τη δημοσιοποίηση της είδησης της αποφυλάκισης του Ν. Σ.. Με ενέργειες του ανώτατου εισαγγελικού λειτουργού κινήθηκαν οι προβλεπόμενες από το νόμο διαδικασίες μετά την παραβίαση του περιοριστικού όρου και οι αρχές έφτασαν στη σύλληψη του Ν.Σ.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες μετά από αυτές τις εξελίξεις αναμένεται να συνεδριάσει το δικαστικό συμβούλιο και να αποφανθεί με βάση τα νέα δεδομένα κι για το αν ο κατηγορούμενος θα συνεχίσει να κυκλοφορεί ελεύθερος ή αν συντρέχει λόγος ανάκλησης της προηγούμενης απόφασης.

Παρέμβαση του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για τον παιδεραστή του Ρεθύμνου!
Να υπενθυμίσουμε πως στο «μικροσκόπιο» της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου είχε μπει η υπόθεση της αποφυλάκισης του Ν.Σ., ο οποίος αποφυλακίστηκε μετά από 8 χρόνια και πέντε μήνες παραμονής στις φυλακές, στις 22 Απριλίου.

Ο Ν.Σ. είχε καταδικαστεί σε 401 χρόνια κάθειρξη από τα οποία εκτιτέα, βάση νόμου, είναι τα 25 έτη για παιδεραστία σε βάρος 36 παιδιών!

Ο κατηγορούμενος αποφυλακίστηκε από τις φυλακές Γρεβενών, αφού εξέτισε μόλις, οκτώ χρόνια και πέντε μήνες κάθειρξης.

Ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Βασίλης Πλιώτας, ζήτησε τη δικογραφία και το βούλευμα της αποφυλάκισης του κατηγορούμενου και έχουν ήδη ξεκινήσει οι διαδικασίες για να διαπιστωθεί αν χωρεί άσκηση ένδικου μέσου κατά του επίμαχου βουλεύματος.

Σύμφωνα με όσα προβλέπονται από το νόμο, σε αυτό το στάδιο, μπορεί μέσα σε ένα μήνα να ασκήσει έφεση ο εισαγγελέας μέχρι και τις 22 ενώ σε διαφορετική περίπτωση μπορεί να ασκήσει αναίρεση ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου.

Ο Ν.Σ. είχε συλληφθεί επ’ αυτοφώρω στο Ρέθυμνο, τον Δεκέμβριο του 2011, για κατάχρηση σε ασέλγεια εις βάρος τριών ανηλίκων. Τον Μάιο του 2013 καταδικάστηκε για τις πράξεις του, κατάχρηση σε ασέλγεια και απόπειρα κατάχρησης, εις βάρος 36 παιδιών.

Το 2016 το Εφετείο του επέβαλε ακριβώς την ίδια ποινή, καθώς για τα εγκλήματα αυτά δεν προβλέπεται ισόβια κάθειρξη.

 

newsit.gr

Δείτε ακόμα