Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Διαβεβαιώσεις απο τον Υπουργό για το ΤΕΙ των Γρεβενών (video)

Για τα αποτελέσματα της συνάντησης με τον Υπουργό Παιδείας, Κων/νο Αρβανιτόπουλο,  μίλησε ο Δήμαρχος Γρεβενών  Δημοσθένης Κουπτσίδης στο κεντρικό Δελτίο ειδήσεων του West και τον δημοσιογράφο Δημήτρη Βακρατσά.

Στην συνάντηση με τον Υπουργό, που πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 26 Μαρτίου στην Αθήνα, εκτός από το Δήμαρχο  παρευρέθηκαν  ο Βουλευτής της Π.Ε. Γρεβενών Τιμολέων Κοψαχείλης και ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Γρεβενών Γιώργος Δασταμάνης.

 

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης τέθηκαν θέματα που έχουν άμεση σχέση με το σχέδιο «Αθηνά». «Ως γρεβενιώτες ανησυχούμε για την εξέλιξη ενός σχεδίου που άλλαζε κάθε μέρα ανάλογα με τα ποιος τραβούσε και προς τα πού τραβούσε…» αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Κουπτσίδης, τονίζοντας παράλληλα ότι  «με  προσωπική διαβεβαίωση πλέον του Υπουργού δεν υπάρχει πρόβλημα και για τις τρεις κατευθύνσεις που δημιουργούνται στα Γρεβενά»

Επίσης ένα θέμα που τέθηκε από την πλευρά του δήμου ήταν το θέμα της Μαθητικής Εστίας καθώς  χρειάζεται και την έγκριση του Υπουργείου για να υπάρξει παράλληλα και φοιτητική εστία για να φιλοξενηθούν οι φοιτητές.

 

 

{youtube}sV46KxofKGE|560|350{/youtube}