Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Ενημέρωση για τη σύνταξη του κτηματολογίου για την Π.Ε Γρεβενών

Ο Σύλλογος Γρεβενιωτών Κοζάνης « Ο ΑΙΜΙΛΙΑΝΟΣ» Πραγματοποίησε Εκδήλωση ενημέρωσης των μελών και φίλων του Συλλόγου την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019 στην Αίθουσα του Συλλόγου Σ. Μπλιούρα 2 έναντι του Ι.Ν Αγ. Νικολάου με θέμα την Σύνταξη και Υποβολή Δήλωσης Κτηματολογίου ΠΕ Γρεβενών.

Η ενημέρωση έγινε από τα στελέχη της ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΑΕ κ Καραγκιόζη Λευτέρη Τοπογράφο Μηχανικό και την κα Μπούνταλη Κατερίνα Υπεύθυνη του Γραφείου Κτηματογράφισης Γρεβενών.

Έγινε πλήρης και ενδελεχής ενημέρωση στους δεκάδες συμπατριώτες μας ενώ στην συνέχεια απαντήθηκαν ερωτήσεις που υποβλήθηκαν από τους παραβρισκόμενους.

Την εκδήλωση προλόγισε ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Αθανάσιος Λότσιος και αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους αλλά και τους ομιλητές για την αποδοχή της πρόσκλησης είπε πως ο Σύλλογος στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του θεωρεί χρέος να διοργανώνει εκδηλώσεις επίκαιρων θεμάτων γενικότερου κοινωνικού ενδιαφέροντος.

Τέλος ανακοίνωσε τις επόμενες δραστηριότητες με αποκορύφωμα τον Ετήσιο Αποκριάτικο χορό που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο της Μικρής Αποκριάς στις 2 Μαρτίου και ώρα 9μμ στο Κέντρο Διασκέδασης BORA BORA στον οποίο θα γιορτάσουμε την επέτειο των 40 χρόνων αδιάλειπτης παρουσίας του Συλλόγου Γρεβενιωτών Κοζάνης και κάλεσε τους παρευρισκόμενους να συμμετέχουν ενεργά.          

Για το Δ.Σ

                                                                        

                                                                                   

O Πρόεδρος                                 Ο Γ. Γραμματέας

Λότσιος Αθανάσιος                      Μπουκάλης Δημήτριος  

Δείτε ακόμα