Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ

Η ΕΓ του Νομαρχιακού Τμήματος Γρεβενών της ΑΔΕΔΥ καταδικάζει την άγρια και βάρβαρη επίθεση της κυβέρνησης με χημικά, γκλομπ και κρότου λάμψης, ενάντια στη συγκέντρωση της Παρασκευής 11 Γενάρη σε χιλιάδες συναδέλφους εκπαιδευτικούς που διαδήλωναν για το δικαίωμα τους στη μόνιμη και σταθερή εργασία και που είχε σαν αποτέλεσμα τον τραυματισμό της Θεοδώρας Δριμάλα, μέλους του Δ.Σ. της ΔΟΕ και του εκπαιδευτικού Γιάννη Δελή, βουλευτή του ΚΚΕ και πρώην μέλους του Γενικού Συμβουλίου της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.
Δεν υπάρχει κινητοποίηση εργαζομένων το τελευταίο διάστημα που να μην δέχεται την επίθεση των δυνάμεων καταστολής, χτυπώντας πολλές φορές στο ψαχνό όσους διαδηλώνουν ενάντια στην αντεργατική πολιτική της κυβέρνησης.
Αυτή την περίοδο που οδηγούνται στην ανεργία χιλιάδες εργαζόμενοι, ενώ παράλληλα διευρύνεται η ελαστική εργασία με προσλήψεις χιλιάδων συμβασιούχων σε όλο το δημόσιο, στους Δήμους, στα νοσοκομεία, στην εκπαίδευση, σε άλλες υπηρεσίες, χωρίς πλήρη εργασιακά δικαιώματα, οι οποίοι βρίσκονται σε διαρκή ομηρία, αποδεικνύεται για μια ακόμα φορά το αδίστακτο πρόσωπο της κυβέρνησης, συνεχίζοντας την πάγια τακτική και των προηγούμενων κυβερνήσεων , που μαζί με το ψέμα, την εξαπάτηση και την κοροϊδία, χρησιμοποιεί και την άγρια καταστολή για να περάσει αντιλαϊκά μέτρα, ακριβώς όπως έκαναν και οι προηγούμενες κυβερνήσεις.
Καλούμε τα Συνδικάτα να καταγγείλουν το άθλιο αυτό χτύπημα της κυβέρνησης.
Απαιτούμε:
Την άμεση απόσυρση του απαράδεκτου νομοσχέδιου για «διορισμούς – προσλήψεις» εκπαιδευτικών που οδηγεί στην απόλυση χιλιάδων αναπληρωτών.
Μονιμοποίηση όλων των αναπληρωτών που εργάζονται τα τελευταία χρόνια στα σχολεία! Μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους.

Η ΕΓ του Νομαρχιακού Τμήματος Γρεβενών της ΑΔΕΔΥ