Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

Συγχαρητήριο μήνυμα του Βουλευτή Γρεβενών στους επιτυχόντες των πανελλαδικών εξετάσεων

Απευθύνω τα πιο θερμά μου συγχαρητήρια σε όλες τις μαθήτριες και τους μαθητές της Π.Ε. Γρεβενών που μετά από μία δύσκολη σχολική χρονιά, πέτυχαν την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Η επιτυχία αυτή είναι η επιβράβευση των προσπαθειών που κατέβαλαν όλα τα προηγούμενα χρόνια και ταυτόχρονα η δικαίωση του αγώνα των οικογενειών τους. Συγχαίρω και τους καθηγητές που καθοδήγησαν ….

τους μαθητές τους, στον απαιτητικό και δύσκολο δρόμο της μάθησης και των πανελλαδικών εξετάσεων.

Μια νέα περίοδος της ζωής σας ξεκινά, είναι πολλοί αυτοί που την χαρακτηρίζουν ως η ωραιότερη όλων.  Στα επόμενα χρόνια θα ανοίξουν νέοι ορίζοντες που θα σας δώσουν τη δυνατότητα να κατακτήσετε τη γνώση, να ζήσετε νέες εμπειρίες και να αποκτήσετε τα κατάλληλα εφόδια για να κτίσετε το δικό σας μέλλον αλλά και το μέλλον του τόπου μας.

 

Η κοινωνία μας έχει ανάγκη από ολοκληρωμένες προσωπικότητες και ικανούς επιστήμονες που θα συμβάλουν στην εξέλιξη και πρόοδό της.

Τα παιδιά που δεν πέτυχαν απόλυτα τον στόχο τους, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι η ζωή δεν κρίνεται μόνο σε μια στιγμή. Δεν πρέπει να απογοητεύεστε, με πίστη στις δυνατότητες σας συνεχίστε την προσπάθεια, η ζωή βρίσκεται μπροστά σας και σας εύχομαι ολόψυχα κάθε επιτυχία.

 

Για όλες και όλους αρχίζει ένας νέος κύκλος εμπειριών και προσπαθειών.

Εύχομαι στον καθένα χωριστά καλή πρόοδο.

 

 

 

Τιμολέων Κοψαχείλης

Βουλευτής Γρεβενών

 

Δείτε ακόμα