Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

Let’do it Grevena 2018!

Ο Δήμος Γρεβενών σε συνεργασία με την Δημοτική Κοινότητα συμμετείχαν για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά με επιτυχία στην πανελλήνια εθελοντική δράση Let’s do it Greece!
Εθελοντές, μικροί και μεγάλοι συμμετείχαν στην δράση καθαρισμού ομορφαίνοντας διάφορα σημεία της πόλης μας. Στη δράση συμμετείχαν ο Φυσιολατρικός Σύλλογος Γρεβενών “Τα Γιαγκούλεια”, ο Φορέας Διαχείρισης Εθνικού Πάρκου Βόρειας Πίνδου, ο Σύλλογος μανιταρόφιλων, ο Περιβαλλοντικός Σύλλογος Μοναχιτίου, το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, ο Σύλλογος Βαροσίου «Ο Άγιος Γεώργιος». καθώς και μεμονωμένοι εθελοντές
Καθαρίστηκαν από τα σκουπίδια το Καστράκι, ο Γρεβενίτης, ο Αχίλλης, ο Μεράς το Βαρόσι, η Μάνα, το παραποτάμιο πάρκινγκ στη γέφυρα της Καλαμπάκας και η παιδική χαρά ενώ αποψιλώθηκαν το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής, το Πάρκο Μανιταριών, , ο χώρος γύρω από το Κέντρο Πολιτισμού, το Βαρόσι και το κοιμητήριο. Επίσης φιλοτεχνήθηκαν με παραστάσεις μανιταριών οι κάδοι απορριμμάτων στο πάρκο μανιταριών από την εθελόντρια καλλιτέχνιδα Δήμητρα Μπαζούκη.
Ευχαριστούμε όλους τους εθελοντές που στήριξαν τη δράση, την κ. Δήμητρα Μπαζούκη για την επιμέλεια των κάδων, καθώς και τους χορηγούς “Palaskas” και “Σαμαρίνα” για την προσφορά τους. Τέλος ευχαριστούμε τον κ. Χρήστο Μίμη για την κάλυψη της δράσης και διάθεση φωτογραφικού υλικού.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ