Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Ο Ανδρέας Πάτσης στο παναμερικανικό συλλαλητήριο για τη Μακεδονία

Στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στη Νέα Υόρκη, δίπλα σε χιλιάδες ομογενείς, Έλληνες της διασποράς, από την Αμερική αλλά και από τον Καναδά, συμμετείχε ο Ανδρέας Πάτσης. Ο γνωστός δικηγόρος βρέθηκε έξω από την έδρα του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, στην καρδιά του Μανχάταν, όπου Ελληνοαμερικανοί πρώτης, δεύτερης και τρίτης γενιάς, Ελληνοκύπριοι, πολίτες κάθε ηλικίας, με κεντρικό σύνθημα η «Μακεδονία είναι Ελλάδα», ένωσαν τη φωνή τους για τη λύση του εθνικού ζητήματος.

Όσοι βρέθηκαν στο συλλαλητήριο, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον άκουσαν τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Δημήτριο ο οποίος ξεκινώντας την ομιλία του είπε πως «Απευθύνομαι σε σας, όχι με την ιδιότητα του Αρχιεπισκόπου αλλά του Μακεδόνος, είμαι Μακεδόνας τουλάχιστον 3 αιώνες».

patsis usa 3 18s1 patsis usa 3 18s2

patsis usa 3 18s0Ο Ανδρέας Πάτσης στη Σύνοδο των Αρχόντων του Οικουμενικού Πατριαρχείου

Επίσης ο Γρεβενιώτης Δικηγόρος , συμμετείχε στη 15η Σύνοδο των Αρχόντων του Οικουμενικού Πατριαρχείου που διοργανώθηκε στα Hamptons, των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Πρόκειται για μια ετήσια συνάντηση των Αρχόντων του Τάγματος του Αγίου Ανδρέα, στην οποία ο γνωστός δικηγόρος ήταν προσκεκλημένος και παρακολούθησε τις διήμερες εργασίες.

Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Hank Hanegraaff, συγγραφέας και Πρόεδρος της Μη Κερδοσκοπικής Οργάνωσης “Christian Research Institute” ενώ στο περιθώριο της Συνόδου συζητήθηκαν οι εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά και η κατάσταση της οικονομίας.