Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ του περιφερειακού τμήματος του Ερυθρού Σταυρού Γρεβενών

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι το περιφερειακό τμήμα του Ερυθρού Σταυρού Γρεβενών λειτουργεί με νέο διοικητικό συμβούλιο, βάση της απόφασης Αριθμ. 6368/30-10-2017 του κεντρικού τμήματος Ερυθρού Σταυρού. Τα νέα μέλη είναι:

Ελισάβετ Αναγνώστου – Τέγου Πρόεδρος
Κων/να Ντόνα Αντιπρόεδρος
Ευστράτιος Ποράβας Γραμματέας
Μυρτώ Ποτίκα Ταμίας
Βασιλική Σταυροπούλου Μέλος
Βιολέτα Δούκα Μέλος
Μαλαματή Ηλία Μέλος

Στα πλαίσια αυτού θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι καμία από τις υπάρχουσες ιστοσελίδες, δημοσιεύσεις ή άλλες δραστηριότητες δεν αποτελεί επίσημη θέση του περιφερειακού τμήματος Γρεβενών, ενώ για οποιαδήποτε δράση θα υπάρχει αντίστοιχη επίσημη ενημέρωση. 

Ευχαριστούμε θερμά την Συνεταιριστική Βιομηχανία Γάλατος Τρικάλων ΤΡΙΚΚΗ και την επιχείρηση Γρεβενών ΑΞΙΑ CASH & CARRY για την ευγενική χορηγία σημαντικής ποσότητας γάλακτος στα πλαίσια των δράσεων του περιφερειακού τμήματος Ερυθρού Σταυρού Γρεβενών σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Γρεβενών, με σκοπό τη στήριξη και ενίσχυση ευπαθών ομάδων του νομού μας κατά τις εορτές των Χριστουγέννων.
Επίσης ευχαριστούμε τις επιχειρήσεις Β. Ηλία Υποδήματα και Κ. Ηλία Ενδύματα για την ευγενική τους χορηγία σε είδη υπόδησης και ένδυσης προς το περιφερειακό τμήμα Ερυθρού Σταυρού Γρεβενών.