Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Ευχαριστήρια Επιστολή Συνδυασμού “Ανεξάρτητη Επιμελητηριακή Κίνηση”

Φίλες και Φίλοι

Αγαπητά Μέλη του Επιμελητηρίου Γρεβενών,

Θέλουμε με αυτή την επιστολή να  σας ευχαριστήσουμε για τη συμμετοχή σας στις πρόσφατες εκλογές και για την εμπιστοσύνη που δείξατε στο συνδυασμό μας «Ανεξάρτητη Επιμελητηριακή Κίνηση». 

Με την ψήφο σας στο Συνδυασμό μας, καταφέρατε η συμμετοχή μας στο επόμενο  Διοικητικό Συμβούλιο να είναι ανανεωμένη κατά 80% , με αυξημένη τη γυναικεία  εκπροσώπηση σε σχέση με το προηγούμενο σχήμα, ενώ με τις επιλογές σας εκλέξατε ως Επιμελητηριακούς συμβούλους, καταξιωμένους και δραστήριους Επαγγελματίες σε νεαρή κυρίως ηλικία.

Στόχος μας η κοινή πορεία και η ομόνοια για το καλό του τόπου. Με κεντρικό μας σύνθημα «Τα κοινά προβλήματα μας ενώνουν και γι’ αυτά θα παλέψουμε» θα συνεχίσουμε με ανιδιοτέλεια να προσφέρουμε στον τόπο μας και να διεκδικούμε για τους Επαγγελματίες της περιοχής μας πόρους και ευκαιρίες.

Σκοπός μας είναι το Επιμελητήριο να παραμείνει ζωντανό για τα Γρεβενά και τους επαγγελματίες των Γρεβενών, γι’ αυτό προσπαθήσαμε όλα αυτά τα χρόνια και γι’ αυτό θα συνεχίσουμε να παλεύουμε.

Η προεκλογική μάχη αποτελεί πλέον παρελθόν, τώρα είναι ώρα για δουλειά. Συγχαίρω θερμά όλα τα μέλη του νέου ΔΣ  για την εκλογή τους και καλώ όλες  τις παρατάξεις να εργαστούμε χωρίς διαχωριστικές γραμμές, με ενότητα και πνεύμα συνεργασίας για το συμφέρον του Επιμελητηρίου μας και των μελών του. Ο δρόμος είναι ανηφορικός, όλοι μαζί  όμως μπορούμε να κάνουμε το Επιμελητήριό μας ακόμη πιο ισχυρό.

Με εκτίμηση

για την Ανεξάρτητη Επιμελητηριακή Κίνηση
Νικόλαος Ράμμος