Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

Ανοιχτή επιστολή προς το δήμο Γρεβενών

Κύριε Δήμαρχε
Σας στέλνουμε νέα επιστολή, την οποία το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Αμυγδαλιών αποφάσισε στην 5/19-7-2017 συνεδρίασή του να δώσει στη δημοσιότητα, με το περιεχόμενο των επιστολών που στείλαμε στο δήμο Γρεβενών το προηγούμενο διάστημα και που αφορούσαν σε αιτήματα – προτάσεις στα οποία ή δεν πήραμε καθόλου απάντηση ή πήραμε αρνητική απάντηση. Οι επιστολές αυτές αναφέρονται:

1. Παραχώρηση του κτιρίου του πρώην παιδικού σταθμού. (Πήραμε αρνητική απάντηση με την οποία διαφωνούμε και επιμένουμε στο αίτημά μας)
2. Στην έγκριση και βοήθεια στη μεταφορά του νερού από τη δεξαμενή της Αγίας Βαρβάρας και την κατασκευή βρύσης στον Άγιο Χριστόφορο. (Δεν πήραμε καμία απάντηση)
3. Για τη διαμόρφωση του χώρου στο κιόσκι στον Άγιο Χριστόφορο. (Δεν πήραμε καμία απάντηση)
4. Για την αντικατάσταση των φωτεινών σωμάτων στην πλατεία και την είσοδο του χωριού. (Πήραμε αρνητική απάντηση με την οποία διαφωνούμε και επιμένουμε στο αίτημά μας)
5. Για την επισκευή των υδρορροών, της στέγης και του συστήματος θέρμανσης στο κτίριο του Σχολείου και του Συλλόγου. (Δεν πήραμε καμία απάντηση)
6. Για την απομάκρυνση της κεραίας και του κτιρίου της από τον Άγιο Χριστόφορο. (Πήραμε αρνητική απάντηση με την οποία διαφωνούμε και επιμένουμε στο αίτημά μας)
7. Για την αλλαγή ονόματος στους λογαριασμούς της ΔΕΗ. (Η αρμόδια υπηρεσία του δήμου υποσχέθηκε ότι το πρόβλημα θα λυθεί άμεσα)
8. Αν μπορεί ο δήμος να μας προμηθεύσει έναν κυκλοφορητή καλοριφέρ. (Δεν πήραμε καμία απάντηση) Ήδη μόνοι μας επισκευάσαμε τα σπασμένα, λόγω του παγετού, δίκτυα ύδρευσης του σχολείου, τα κάγκελα, τις υδρορροές και τη στέγη της αίθουσας του συλλόγου.
9. Να τοποθετήσετε παγκάκια στην πλατεία και άλλους χώρους του χωριού. (Δεν πήραμε καμία απάντηση)
10. Αίτηση για την οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου. (Δεν πήραμε καμία απάντηση)
(Όλες τις αιτήσεις μας θα τις βρείτε εδώ: http://users.sch.gr//karaliolio/synedriaseis%20DS.htm )
Στα παραπάνω προσθέτουμε και τρία νέα αιτήματα:
1. Την κατασκευή – τοποθέτηση παιδικής χαράς στον προαύλιο χώρο του κτιρίου του πρώην παιδικού σταθμού. (Πρόσφατα το ίδιο έγινε σε όμορη κοινότητα)
2. Τη διαμόρφωση του προαύλιου χώρου του ναού του Αγίου Δημητρίου (πρώην νεκροταφείο)
3. Τον καθαρισμό της χωματερής και την περίφραξη του χώρου.

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Γραμματέας         Ο Πρόεδρος

Κων/νος Χάτσιος           Αργύριος Καραλιόλιος

Δείτε ακόμα