Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Τραγωδία στον ποταμό Βενέτικο, Νεκρός ανασύρθηκε ο 20χρονος

Νεκρός βρέθηκε, λίγο μετά τις 18:20, σήμερα Τετάρτη, ο 20χρονος νεαρός (βοσκός), αλλοδαπής καταγωγής, ο οποίος αγνοείτο από το μεσημέρι. Ο άτυχος 20χρονος είχε μεταβεί με ένα φίλο του στον ποταμό Βενέτικο, όταν, ενώ κολυμπούσε, παρασύρθηκε και χάθηκε στα επικίνδυνα νερά. Τη σορό του εντόπισαν κι ανέσυραν άνδρες της  ΕΜΑΚ. 
Το τουριστικό γραφείο “GreekAdventure” συμμετείχε στην αναζήτηση του αγνοούμενου, με ειδκο εξοπλισμό για διάσωση ποταμού, με 3 οδηγούς ποταμού που είναι και μέλη της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης του παραρτήματος Γρεβενών.

Να σημειωθεί ότι στο σημείο κατέφθασε και ο Διοικητής Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Δυτικής Μακεδονίας ο Αρχιπύραρχος Αριστείδης Μαυρόπουλος όπου ηγήθηκε των ερευνών 

H επίσημη ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Γρεβενών 

Στις 14/06/2017 ημέρα Τετάρτη και περί Ω/12:30 , κλήθηκε η Υπηρεσία μας (Π.Υ. Γρεβενών), για επιχείρηση εντοπισμού και διάσωσης ατόμου εντός του ποταμού ΒΕΝΕΤΙΚΟΥ στην θέση ‘Τριβιά’’ του Δήμου Γρεβενών. Στο συμβάν επιχείρησαν 12 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με 4 οχήματα και μια ομάδα δυτών της 2ης ΕΜΑΚ (Θεσ/νίκης) με τέσσερα (4) άτομα, οι οποίοι εντόπισαν και ανέσυραν άτομο αλλοδαπής καταγωγής χωρίς εμφανή σημεία ζωής και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γ.Ν. Γρεβενών.