Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Απάντηση σε δημοσιεύματα του Αντιπρόεδρου του Συνδέσμου Ύδρευσης Δ. Γρεβενών και Κοινοτήτων (video)

«Συκοφαντίες, αναλήθειες, και ψέματα» χαρακτήρισε ο Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Ύδρευσης Δήμου Γρεβενών και Κοινοτήτων, Κωνσταντίνος Παλάσκας, κατά τη διάρκεια του δημοτικού συμβουλίου το απόγευμα της Τετάρτης, τα δημοσιεύματα που γράφτηκαν το τελευταίο διάστημα στον τοπικό τύπο, έντυπο και ηλεκτρονικό.

 

Σύμφωνα με τον κ. Παλάσκα «ο πρώην πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Αγίου Κοσμά ουδέποτε είπε ότι …

το χωριό δεν είχε νερό για 15 ημέρες και αυτό που δημοσιεύτηκε είναι ψέμα».

Κατέκρινε τον τρόπο με τον οποίο κάποιοι καθώς είπε «χρησιμοποιούν ονόματα καταξιωμένων ανθρώπων να περάσουν ψευδείς και αναληθείς πληροφορίες».

Αναφέρθηκε σε άλλο σημείο του δημοσιεύματος λέγοντας ότι «κοροϊδεύουμε τους Μεγαριώτες, και ενώ τους δίνουμε 150 κυβικά νερό, τους λέμε ότι τους δίνουμε 450. Η αλήθεια είναι ότι το Μέγαρο δικαιούται από 300 – 320 κυβικά, εμείς τους δίνουμε 400 και πάλι έχουμε προβλήματα. Ο τρόπος με τον οποίο υδροδοτούμε τα τελευταία δυο χρόνια με ανοιχτές δεξαμενές δίνουμε το δικαίωμα στον οποιονδήποτε να μας ελέγξει. Οι τοπικοί πρόεδροι έχουν τα κλειδιά και μπορεί οποιοσδήποτε πολίτης να πάει να ελέγξει. Παλιές νοοτροπίες, φιλαράκια, κολλητάρια, συγχωριανοί και δήθεν για μας στον σύνδεσμο έχουν τελειώσει».

Ο κ. Παλάσκας χαρακτήρισε «αναληθή και ανακριβή» τα δημοσιεύματα που αναφέρονται στην υδροδότηση 500 αγελάδων στους Φιλιππαίους Γρεβενών

από το Σύνδεσμο Ύδρευσης, με αποτέλεσμα να διψούν 3.000 πολίτες. Απαντώντας ότι «οι αγελάδες που υδροδοτούνται από συγκεκριμένη ποτίστρα και με δικό της νερό, είναι 130».

Ο κ Παλάσκας αναφέρθηκε επίσης και στα προβλήματα που δημιουργήθηκαν με την υδροδότηση στο Μέγαρο Γρεβενών

 

_