Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Διανομή τροφίμων στους άπορους συμπολίτες μας (VIDEO)

Το Ίδρυμα Προστασίας Υπερηλίκων «Ο Άγιος Αχίλλιος» επισκέφθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Δαβίδ, για να παρακολουθήσει την εξέλιξη της διανομής τροφίμων προς τους απόρους συμπολίτες μας. Ο Σεβασμιώτατος τόνισε τη σημασία της συνεργασίας της Μητροπόλεως Γρεβενών με τον Σύλλογο «Ελπίδα» και τις κοινωνικές δομές του Δήμου Γρεβενών, για την επίτευξη του κοινού στόχου που είναι η στήριξη των συμπολιτών μας που έχουν ανάγκη.
Στη συνέχεια επισκέφθηκε τους υπερήλικες του ιδρύματος και συνομίλησε με τον καθένα ξεχωριστά, δίνοντάς τους και την υπόσχεση ότι θα τα ξαναπούνε σύντομα.

Δείτε το σχετικό βίντεο 

Δ.Τ. ΕΛΠΙΔΑΣ
Ο Σύλλογος Αλληλεγγύης κ’ Εθελοντισμού Γρεβενών “ΕΛΠΙΔΑ”, στα πλαίσια της εκδήλωσης αγάπης των ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ υλοποίησε τον προγραμματισμό του, για τη στήριξη των συνανθρώπων μας, που δοκιμάζονται απο την κρίση περισσότερο, κατέθεσε πλέον των 6.000 € στους τραπεζικούς λογαριασμούς των ωφελούμενων μαθητών κ’ φοιτητών καθώς κ’ των ασθενών κ’ απόρων συμπολιτών μας τα ποσά που τους αναλογούν. Από αύριο θα είναι στη διάθεση τους.
Ως Δ. Σ. της “ΕΛΠΙΔΑΣ” επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Γρεβενών κ. Δαβίδ καθώς κ’ τον Δήμαρχο Γρεβενών κ. Δασταμανη για την τιμή, την εμπιστοσύνη κ’ την ισότιμη αντιμετώπιση μας, στο θέμα της διανομής τροφίμων παρά την περιορισμένη προσφορά του Συλλόγου μας σε τρόφιμα. Επίσης ευχαριστούμε απο καρδιάς όσους διαχρονικά στηρίζουν το έργο της “ΕΛΠΙΔΑΣ”. Ευχόμαστε δε σε όλους Καλά Χριστούγεννα κ’ το 2017 να είναι ειρηνικό , δημιουργικό κ’ ανθρώπινο.

Το Δ.Σ. της “ΕΛΠΙΔΑΣ”