Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

Ευχαριστήριο της Π.Ε. Γρεβενών προς την Κοινωφελή Επιχείρηση του δήμου Κοζάνης

Η Περιφερειακή Ενότητα Γρεβενών και προσωπικά ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών Ευάγγελος Σημανδράκος, αισθάνεται την υποχρέωση, να ευχαριστήσει δημόσια την κοινωφελή επιχείρηση του Δήμου Κοζάνης, για όλες τις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει προκειμένου να ανακουφιστούν οι πρόσφυγες που ζουν στη περιοχή μας.

Ο πρόεδρος της επιχείρησης Μανώλης Κουτσοσίμος, αλλά και όλο το Δ.Σ. από τη πρώτη στιγμή βρέθηκαν κοντά στους πρόσφυγες και μέχρι σήμερα δεν έχουν σταματήσει να δείχνουν έμπρακτα το ενδιαφέρον τους για αυτούς τους ανθρώπους και ιδιαίτερα για τα παιδιά που το έχουν περισσότερη ανάγκη.

Η τελευταία πρωτοβουλία, μάλιστα σε μια εποχή που ο χειμώνας κάνει ακόμη δυσκολότερη τη διαβίωση αυτών των ανθρώπων, με τη διανομή ρουχισμού, προερχόμενη από ανθρωπιστικές οργανώσεις της Γερμανίας είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για τους ανθρώπους που διαμένουν σε ξενώνες της ορεινής περιοχής των Γρεβενών.

Τους ευχαριστούμε και τους ευχόμαστε καλές γιορτές και να συνεχίσουν το δύσκολο έργο της ανακούφισης των συμπατριωτών μας και όσων έχουν ανάγκη.

Με εκτίμηση

Ο Αντιπεριφερειάρχης

Ευάγγελος Σημανδράκος

Δείτε ακόμα