Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

Ο συντοπίτης μας Νάζος Ανδρέας στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο της (Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε.)

Ολοκληρώθηκε την Κυριακή 16.10.2016 το Εκλογοαπολογιστικό Συνέδριο της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών, Εμπόρων Ελλάδας (Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε.) με την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της με 51 έδρες.
Σήμερα, ημέρα Κυριακή, συνήλθε σε Σώμα εκ νέου το Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο μετά τη διεξαγωγή μυστικής ψηφοφορίας ανέδειξε το νέο Προεδρείο, που απαρτίζεται από 13 μέλη, με Πρόεδρο τον κ.Καββαθά Γεώργιο και στη θέση του Ταμία τον πρώην Δήμαρχο Χασίων Γρεβενών και συντοπίτη μας Νάζο Ανδρέα, ο οποίος έλαβε 35 ψήφους στους 40 ψηφίσαντες. 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών, Εμπόρων Ελλάδας (Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε.), το οποίο προήλθε από τις αρχαιρεσίες της 15ης Οκτωβρίου 2016, συνήλθε σε Σώμα την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016, με βασικό θέμα Ημερήσιας Διάταξης την εκλογή νέου Προεδρείου.

Μετά από διεξαγωγή μυστικής ψηφοφορίας εκλέχτηκε το νέο Προεδρείο για τα επόμενα τρία χρόνια με την παρακάτω σύνθεση:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ:        ΚΑΒΒΑΘΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΙ:  ΒΑΡΓΙΑΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

                         ΑΣΜΑΤΟΓΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

                         ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

                         ΛΕΚΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

                         ΜΠΕΛΛΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΚΟΥΡΑΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΤΑΜΙΑΣ:         ΝΑΖΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

ΑΝ. ΤΑΜΙΑΣ:  ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΜΕΛΗ :  ΚΑΛΑΜΠΑΛΙΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 

             ΜΑΥΡΟΘΑΛΑΣΣΙΤΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

             ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣ

             ΤΟΠΤΣΙΔΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ

Μετά την εκλογή του ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ, κ. Γιώργος Καββαθάς έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ευχαριστώ από καρδιάς όλες και όλους τους συναδέλφους που με τίμησαν με τη ψήφο τους, αξιολογώντας θετικά την μέχρι τώρα παρουσία μου στην ηγεσία της ΓΣΕΒΕΕ. Θέλω να διαβεβαιώσω – αφού συγχαρώ πρώτα όλους για την εκλογή τους στα όργανα της ΓΣΕΒΕΕ, ότι το Διοικητικό Συμβούλιο, το Προεδρείο που εκλέχθηκε σήμερα και εγώ προσωπικά, θα αγωνιστούμε ενωτικά για να βγει η χώρα μας από τη κρίση και οι επαγγελματοβιοτέχνες, οι έμποροι και οι αυταπασχολούμενοι, να μπορέσουν να σταθούν όρθιοι και να διαδραματίσουν κεντρικό ρόλο στην ανάπτυξη της χώρας».

Δείτε ακόμα