Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Ενημέρωση – Διαβούλευση για το πρόγραμμα LEADER 2014-2020 (video)

Την Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Γρεβενών ενημέρωση– διαβούλευση για το νέο πρόγραμμα CLLD/LEADER «Τοπική Ανάπτυξη με πρωτοβουλία τοπικών κοινοτήτων», το οποίο χρηματοδοτείται από το Π.Α.Α. του ΕΣΠΑ 2014-2020. Η συνάντηση έγινε παρουσία του Δημάρχου Γρεβενών κ. Γιώργου Δασταμάνη, του Γενικού Διευθυντή της ΑΝΚΟ κ. Γιώργου Αμανατίδη καθώς και στελεχών της εταιρείας οι οποίοι παρουσίασαν την πολυταμειακή πρόταση (ΠΑΑ και ΕΠΑΛΘ) για τη νέα προγραμματική περίοδο μέγιστου προϋπολογισμού 16.000.000 ευρώ.

Στη διαβούλευση συμμετείχαν ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών κ. Βαγγέλης Σημανδράκος, ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Θεόδωρος Θεοδώρου, οι Αντιδήμαρχοι Γρεβενών κ. Χρήστος Τριγώνης και κ. Γρηγόρης Φαρμάκης, σύμβουλοι της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών και του Δήμου Γρεβενών, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Γρεβενών, εκπρόσωποι φορέων, συλλόγων και πολίτες του Δήμου μας.

Στο νέο πρόγραμμα υπάρχει η δυνατότητα ένταξης όλου του Δήμου Γρεβενών, συμπεριλαμβανομένης και της πόλης τόσο για δράσεις αγροδιατροφής και επιχειρηματικότητας όσο και για δημόσιες επενδύσεις.
Ο Δήμος Γρεβενών επιδιώκοντας την επίτευξη του μέγιστου δυνατού αποτελέσματος για την ανάπτυξη – ενίσχυση της αγροτικής παραγωγής, της επιχειρηματικότητας, του τουρισμού και των δημόσιων επενδύσεων, αξιοποιεί κάθε χρηματοδοτικό εργαλείο όπως το νέο LEADER αλλά και το Επιχειρηματικό Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης (ΕΣΒΑΑ), καλώντας φορείς και πολίτες να συμμετάσχουν με ιδέες και προτάσεις στις υπό εξέλιξη διαβουλεύσεις οι οποίες βρίσκονται αναρτημένες στις ιστοσελίδες της ΑΝΚΟ (www.ankoleader.gr) και του Δήμου Γρεβενών (www.dimosgrevenon.gr) αντίστοιχα.