Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Με τα πρώτα χιόνια ήρθαν και τα πρώτα προβλήματα στους δρόμους.

 Στο δρόμο προς Σαμαρίνα αποκλείστηκαν για 5 ώρες το μεσημέρι της Κυριακής  Ι.Χ. αυτοκίνητα αλλά και ένα τουριστικό λεωφορείο από την Κόρινθο το οποίο επέστρεφε από τη Σαμαρίνα.

Το χιόνι σε κάποια σημεία είχε αγγίξει και τα 15 εκατοστά χωρίς να υπάρχει στην περιοχή αποχιονιστικό μηχάνημα της Περιφέρειας, αρμοδιότητα της οποίας είναι…

το συγκεκριμένο επαρχιακό δίκτυο και παρά το γεγονός ότι το προηγούμενο χρονικό διάστημα υπήρξαν προειδοποιήσεις  για επιδείνωση του καιρού.

Κάτοικοι της Σαμαρίνας με δικά τους οχήματα βοήθησαν τα Ι.Χ. των εκδρομέων να απεγκλωβιστούν από τα χιόνια, δεν μπόρεσαν όμως να κάνουν το ίδιο και για το λεωφορείο,  διαμαρτυρήθηκαν ωστόσο έντονα για την κατάσταση του δρόμου καθώς άλλα τέσσερα λεωφορεία με επισκέπτες επέστρεψαν χωρίς να καταφέρουν τελικά να επισκεφτούν το χωριό.

Εδώ βέβαια θα πρέπει να επισημάνουμε και την έλλειψη συντήρησης του δρόμου κατά την καλοκαιρινή περίοδο με αποτέλεσμα να καθίσταται περισσότερο επικίνδυνη η διέλευση του κατά τη χειμερινή περίοδο αλλά και για τους χειριστές των αποχιονιστικών μηχανημάτων.

 

 Με επιστολή του προς τον Αντιπεριφερειάρχη ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Σαμαρίνας, Γιώργος Λιούπας, επισημαίνει την κατάσταση που δημιουργήθηκε και ζητά να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου να μην παρουσιαστούν ανάλογα προβλήματα κατά τη χειμερινή περίοδο.