Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Να βάλει “πλάτη” για να σωθεί η ελληνική κτηνοτροφία ζήτησε απο τον υπουργό o Ζήσης Παρλίτσης.

Την συνάντησή  με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, Βαγγέλη Αποστόλου ζήτησε ο Σαμαρινιώτης πρόεδρος του  κτηνοτροφικού συλλόγου Αμπελώνα, που είναι ένας από τους μεγαλύτερους στην Ελλάδα. Ο υπουργός δέχτηκε την συνάντηση τουκ. Ζήση Παρλίτση και χθες το απόγευμα βρέθηκε και μίλησε με κτηνοτρόφους από τον δήμο Τυρνάβου, για τα σοβαρά θέματα που μαστίζουν την ελληνική κτηνοτροφία.

Ο κ. Ζήσης Παρλίτσης, ζήτησε από τον υπουργό να βάλει “πλάτη” για να σωθεί η ελληνική κτηνοτροφία για τις μειώσεις του αιγοπρόβειου γάλακτος, επίσης να κοιτάξει προσεκτικά το θέμα της διεπαγγελματικής  και να δουλέψει το ισοζύγιό στο γάλα, όπως επίσης ζή τησε αυστηρούς ελέγχους στις εισαγωγές του γάλακτος και για όσους εισάγουν γάλα να τιμωρούνται  με αφαίρεσή άδειας επαγγέλματος από τα ΠΟΠ προϊόντα.

Ο υπουργός κ. Αποστόλου ξεκαθάρισε ότι δεν είναι δυνατόν να απαγορευτεί η εισαγωγή γάλακτος και πως το υπουργείο διαθέτει και διενεργεί συνεχείς έλεγχους. Επίσης κάλεσε τους κτηνοτρόφους να δημιουργήσουν συλλογικότητα και να αναλάβουν την ευθύνη λειτουργίας του ΕΛΟΓΑΚ.

πηγη  tirnavitikanea.com

κτηνοτροφία

αμπελώνας

αμπελωνασ λαρισας

αμπελωνας

αμπελωνασ λάρισα

αμπελωνασ λαρισας

ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ

ΤΥΡΝΑΒΟΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ