Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Έκθεση«Ελλάδος Γεύση» 15-18Απριλίου 2016 Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου, Αθήνα

Για 4 μέρες, όλη η Ελλάδα θα βρίσκεται στην Αθήνα!
Με τα τρία βασικά μας συστατικά που είναι η γαστρονομία, ο τουρισμός και ο πολιτισμός, θα ετοιμάσουμε για εσάς το πιο ξεχωριστό πιάτο που δοκιμάσατε τον τελευταίο καιρό! Εσείς απλά επισκεφθείτε το Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου στηνΑθήνα από τις 15 έως τις 18 Απριλίου και η «Ελλάδος Γεύση» σας υποσχόμαστε ότι θα είναι για εσάς εμπειρία!

Ένα σκηνικό μιας άλλης Ελλάδας σας περιμένει για να γευτείτε παραδοσιακά προϊόντα μαγειρεμένα από τους καλύτερους σεφ σερβιρισμένα στην πλατεία του χωριού! Η Έκθεση «Ελλάδος Γεύση»μας μεταφέρει στα ήθη, στα έθιμα & την επιχειρηματικότητα του χωριού μας, του νησιού μας, του τόπου των διακοπών μας, του τόπου που μπορούμε να δραστηριοποιηθούμε επαγγελματικά.

Live Μαγειρική από γνωστούς σέφ,επαγγελματικέςB2B συναντήσεις,Ελληνικό Παραδοσιακό Παντοπωλείο&Ελληνικό Μπαρ, Εκθέσεις φωτογραφίας&προβολές ταινιών, μουσικοχορευτικές παραστάσεις, ομιλίες με θέμα successstories, συνέδριο για την Περιφερειακή Ανάπτυξη & Επιχειρηματικότητα& ημερίδα με θέμα την Καινοτομία και Μηχανική Τροφίμων.

Διαδραστικότητα, Αλληλεπίδραση, Ψυχαγωγία, Ενημέρωση, Απασχόληση του επισκέπτη, είναι τα χαρακτηριστικά της Έκθεσης«Ελλάδος Γεύση»

Αν είστε παραγωγός και θέλετε να προβάλλετε τα προϊόντα σας τότε η«Ελλάδος Γεύση» είναι η Έκθεσηγια εσάς, λάβετε μέρος στην Έκθεσηπου σας δίνει την προοπτική να εισέλθετε σε νέες αγορές, στηνΈκθεση που διαφημίζει τον τόπο σας περισσότερο από κάθε άλλη.

Η συμμετοχή σας πλαισιώνεται από τις Περιφέρειες, Δήμους και αρκετούς ακόμη κρατικούς φορείς.

Η Έκθεση «Ελλάδος Γεύση»πραγματοποιείται με τη στήριξη του Υπουργείου Εξωτερικών, της Γενικής Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμούκαι του Δήμου Περιστερίου. Επίσης,τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης & Τουρισμού, του Υπουργείου Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης,του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού.

Η Ελλάδα παρέχει τόσες ευκαιρίες, αρκεί να τις ανακαλύψουμε!

 

 

Περισσότερες πληροφορίες
www.elladosgefsi.gr www.alfaexpo.gr
Facebook/Ελλάδος Γεύση
Ώρες Λειτουργίας
10.00-21.00