Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

Η “Wall Street Journal” για τα 15 ευρώ των Koza Mostra

Η Wall Street Journal για τα 15 ευρώ των Koza MostraΗ Wall Street Journal με δημοσίευμά της αναφέρεται στις αποκαλύψεις που έκανε Γιώργος Λιάγκας σχετικά με το ποσό των 15 ευρώ που είχε κάθε μέλος του συγκροτήματος των Koza Mostra στη διαθεσή του, κατά τη διάρκεια της Eurovision για το φαγητό όλης της ημέρας αλλά και για το γεγονός ότι τα μέλη του συγκροτήματος επέστρεψαν στη Θεσσαλονίκη με ΚΤΕΛ.

 

Ο τίτλος του δημοσιεύματος είναι “Έλληνες τραγουδιστές έμαθαν ότι το αλκοόλ δεν είναι δωρεάν” κάνοντας και έτσι λογοπαίγνιο με τον τίτλο του τραγουδιού.

 

Η Wall Street Journal για τα 15 ευρώ των Koza Mostra

 

Το δημοσίευμα αρχίζει έτσι: “Μια ομάδα καταξιωμένων μουσικών έμαθαν ότι ούτε το φαγητό, ούτε το αλκοόλ είναι δωρεάν στη Σουηδία”.

Και συνεχίζει: “Το ότι έκαναν επιτυχία με το τραγούδι “Alcohol is free”, δεν σημαίνει ότι είχαν χρήματα για να το γιορτάσουν. Οι συνέπειες της εθνικής τους οικονομικής κρίσης έγιναν αισθητές στο τρελό ετήσιο πάρτυ της μουσικής”.

Στη συνέχεια αναφέρεται στο ρεπορτάζ του Γιώργου Λιάγκα, μέσα από την εκπομπή “Πρωινό mou” το πρωί της Τετάρτης. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το κάθε μέλος του συγκροτήματος είχε στη διαθεσή του 15 ευρώ την ημέρα για τα γεύματά του.

Το δημοσίευμα κάνει αναφορά και στις δηλώσεις του τραγουδιστή του συγκροτήματος, Ηλία Κόζα, ο οποίος είπε ότι “Έπρεπε να πάρουμε υπεραστικό λεωφορείο για να επιστρέψουμε στη Θεσσαλονίκη” και ” Είχαμε πέντε ευρώ στην τσεπη, όταν πήγαμε στη Σουηδία”.

Το δημοσίευμα δεν παραλείπει να χαρακτηρίσει “μια από τις καλύτερες εμφανίσεις” τη φετινή συμμετοχή της Ελλάδας.

 

 

 

enikos.gr