Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

ΝΕΦΡΟΓΕΝΕΣΙΣ – Υπηρεσίες Αιμοκάθαρσης Υψηλών Προδιαγραφών  (Εικόνες+Βίντεο) 

Μοναδική Μ.Χ.Α στην Δυτική Μακεδονία 

Η MXA «Νεφρογένεσις», η πρώτη ιδιωτική Μονάδα Χρόνιας Αιμοκάθαρσης στην Δυτική Μακεδονία , ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2023 στα Κοίλα Κοζάνης, με βασικό σκοπό την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας προς τους ασθενείς με τελικό στάδιο χρόνιας νεφροπάθειας. 

Υπερσύγχρονα Μηχανήματα  του Ιαπωνικού Οίκου NIPRO 

Η MXA «Νεφρογένεσις», διαθέτει 17 σύγχρονα μηχανήματα αιμοκάθαρσης του ιαπωνικού οίκου  NIPRO, SURDIAL-X-2 τα οποία επιτρέπουν τη διενέργεια όλων των σύγχρονων μεθόδων αιμοκάθαρσης (κλασική αιμοκάθαρση και On Line HDF). 

Σύγχρονο Σύστημα Επεξεργασίας Νερού 

Παράλληλα η μονάδα διαθέτει το σύγχρονο σύστημα επεξεργασίας νερού WATERA με διπλή αντίστροφη ώσμωση και δυνατότητα θερμικής απολύμανσης το οποίο εξασφαλίζει την παροχή εξαιρετικά καθαρού νερού για την διενέργεια της θεραπείας 

2 ΝΕΦΡΟΛΟΓΟΙ

Η ύπαρξη δυο νεφρολόγων γιατρών, ενός έμπειρου παθολόγου και δυο καρδιολόγων και φυσικά το εξειδικευμένο νοσηλευτικό μας προσωπικό, με την παρουσία νοσηλευτριών/νοσηλευτών έμπειρων στο κομμάτι της αιμοκάθαρσης, εξασφαλίζει την ολιστική προσέγγιση του αρρώστου και την άμεση αντιμετώπιση οποιουδήποτε προβλήματος σχετίζεται τόσο με την αιμοκάθαρση όσο και με την γενικότερη κατάσταση υγείας του. Πέραν αυτών, η μονάδα έχει αναπτύξει συνεργασίες με καταξιωμένους αγγειοχειρουργούς προκειμένου να εξασφαλίζουν στους ασθενείς μας βιώσιμες και λειτουργικές αγγειακές προσπελάσεις για την διενέργεια της αιμοκάθαρσης καθώς και με άλλες ειδικότητες που είναι απαραίτητες για την εξατομικευμένη φροντίδα αυτών των ασθενών.

Ιδανικό περιβάλλον/Ξενοδοχειακές υποδομές

Οι εξαιρετικές εγκαταστάσεις της Μ.Χ.Α Νεφρογένεσις, την διαφοροποιούν σαφώς από άλλες παρόμοιες δομές υγείας της ευρύτερης περιοχής, και προσφέρουν στους ασθενείς την δυνατότητα να λαμβάνουν την θεραπεία τους σε ένα ευχάριστο περιβάλλον με τις απαραίτητες ανέσεις. 

Δωρεάν μέσω ΕΟΠΥΥ 

Και φυσικά όλα αυτά παρέχονται εντελώς δωρεάν στους ασθενείς μας, καθώς η μονάδα είναι συμβεβλημένη με τον ΕΟΠΥΥ. Εντελώς δωρεάν είναι επίσης και οι εξετάσεις που διενεργούνται στα διαγνωστικά κέντρα της πόλης (υπέρηχοι, ακτινογραφίες, αξονικές και μαγνητικές) καθώς κάτι τέτοιο προβλέπεται για όλους τους ασθενείς που υποβάλλονται σε αιμοκάθαρση στην χώρα μας. 

https://nefrogenesis.gr/

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή ραντεβού καλέστε στο 2461200520 

Βίντεο Μ.Χ.Α Νεφρογένεσις 


Δείτε ακόμα