Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Η σημασία της πρόληψης στη υγεία της γυναίκας – ΔΩΡΕΑΝ Τεστ Παπανικολάου. (VIDEO)

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 23 Μαΐου 2018, στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως, η τελευταία συνάντηση για την εφετινή Σχολή Γονέων και Νέων Ζευγαριών με ομιλητή τον Μαιευτήρα και Χειρ. Γυναικολόγο κ. Σταύρο Καραγκούνη και με θέμα: «Το προλαμβάνειν κρείττον του θεραπεύειν – η σημασία της πρόληψης στην υγεία της γυναίκας». 
“Η πρόληψη”, σημείωσε ο κ. Καραγκούνης, “είναι το σημαντικότερο που μπορεί να κάνει κάποια γυναίκα στον εαυτό της. Η ενημέρωση μπορεί να γίνει, αλλά χρειάζεται να ευαισθητοποιηθούμε. Σήμερα δυστυχώς μια στις δύο γυναίκες δεν προβαίνουν σε προληπτικές εξετάσεις. Δεν νοείται το 2018 να χαθεί μια γυναίκα, επειδή δεν έκανε Τεστ Παπανικολάου. Οι μέχρι τώρα δωρεάν εξετάσεις του Τεστ Παπανικολάου δεν είναι ευχάριστες ως προς τα αποτελέσματα.  Το Τεστ είναι ανιχνεύσιμο, προλαμβανόμενο και θεραπεύσιμο”.
Ο k. Καραγκούνης,  τελειώνοντας την ομιλία, τόνισε την συνεργασία της Μητροπόλεως με το Πρότυπο Κέντρο Μαιευτικής – Γυναικολογίας και υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής Γρεβενών, θα παρέχει στο γυναικείο πληθυσμό των Γρεβενών, ΔΩΡΕΑΝ το Τεστ Παπανικολάου.