Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

Ξεκινά σχολή Kung-Fu και Tae Kwon Do στα Γρεβενά

Για πρώτη φορά στην πόλη των Γρεβενών ανοίγει της πόρτες του το σπίτι των πολεμικών τεχνών. Διδάσκεται Kung Fu, μητέρα όλων των πολεμικών τεχνών , όπως και Tae Kwon Do. Περπατήστε στο μονοπάτι των Σαολίν, γνωρίστε το αρχαιότερο είδος εξάσκησης από έναν από τους μεγαλύτερους και σπουδαιότερους πολιτισμούς της Κίνας. Θα λειτουργήσουν παιδικά τμήματα όπως και ενηλίκων. 

Οι εγγραφές ξεκινούν την Δευτέρα 8 Ιανουαρίου και τα τμήματα στις 15 του ιδίου μήνα! Επισκεφθείτε τον χώρο μας στις ώρες εγγραφών 12:00 με 14:00 και 17:30 με 20:30. Πληροφορίες 698 093 98 19. Υπεύθυνος Ζαχαρίας Καρτσιούνης απόφοιτος Γυμναστικής Ακαδημίας (ειδικότητα Tae Kwon Do), πολυετή ενασχόληση με τις πολεμικές τέχνες, 2ετη σεμινάριο και εκπαίδευση σε ναό Σαολίν υπό την καθοδήγηση του Shifu Yanjun.

Τα μάτια του Kung Fu δεν έχουν μόνο το γρήγορο, ακριβές και ισχυρό Yang, αλλά κ το αργό κ απαλό Yin. Το μονοπάτι των Σαολίν δεν έχει να κάνει με τους αγώνες ή με το κυνήγι εμφανίσεων, αλλά με την επίτευξη του διαφωτισμού μέσω της εξάσκησης των πολεμικών τεχνών.