Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Γ. Σ. Γρεβενών: Τα καλύτερα έρχονται…

Χαντάβα και Γιώτα, το ένα τρίτο της βασικής εξάδας της εθνικής Ελλάδος στο γυναικείο βόλεϊ, είναι αθλήτριες που προέρχονται από τα σπλάχνα…

του Γυμναστικού Συλλόγου Γρεβενών. Οι δύο βασικές και αναντικατάστατες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος μαζί με την άτυχη φέτος Κατσαντώνη είναι τα κορίτσια του Γιώργου Μέμτσα που αποτελούν ένα ρεκόρ για το γυναικείο βόλεϊ που δύσκολα θα σπάσει. 

Τρεις αθλήτριες μέλη της ίδιας εθνικής ομάδας να προέρχονται από μια τόσο μικρή πόλη, από τον ίδιο σύλλογο αλλά και από τον ίδιο προπονητή δύσκολα να ξαναγίνει. 

 

Όλοι εμείς πάντως που είμαστε κοντά στον σύλλογο και μοχθούμε καθημερινά, δεν μπορεί παρά να είμαστε υπερήφανοι κάθε φόρα που βλέπουμε τα δικά μας παιδιά να διαπρέπουν στο υψηλότερο επίπεδο του παγκόσμιου βόλεϊ. Είναι οι στιγμές που μας δίνουν δύναμη να συνεχίζουμε με ακόμη μεγαλύτερο πείσμα και όρεξη παρά τις αντιξοότητες και τις δυσκολίες των καιρών. 

Δύναμη όμως μας δίνει και το νέο αίμα του συλλόγου που ετοιμάζεται να ξεκινήσει την φετινή χρονιά πραγματοποιώντας ένα ακόμα βήμα προς το όνειρο. Οι αυριανές πρωταθλήτριες ακολουθώντας τα χνάρια της Εύας, της Κατερίνας και της Ιωάννας προπονούνται σκληρά κάτω από τις οδηγίες του προπονητή των πρωταθλητών, του Γιώργου Μέμτσα. Και αν κρίνουμε από τα λόγια των ειδικών η νέα γενιά του Γ.Σ.Γρεβενών θα μας φέρει ακόμα μεγαλύτερες συγκινήσεις.

 

 

 Τα καλύτερα έρχονται, μείνετε συντονισμένοι στον Γυμναστικό Σύλλογο Γρεβενών.