Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Ιστορική εκλογή Ψάρρα στο ΔΣ της EU Athletes

Με την διεξαγωγή της Γενικής Συνέλευσης και την εκλογή του προέδρου του ΠΑ.Σ.Α.Π, Αθανάσιου Ψάρρα ως μέλος του νέου ΔΣ της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Αθλητών (EU Athletes), ολοκληρώθηκε προχθές με απόλυτη επιτυχία στην Αθήνα το διήμερο εργασιών του Follow Up meeting του ευρωπαϊκού επιμορφωτικού προγράμματος, σχετικά με το match fixing και τον εθισμό στον τζόγο, “PROtect Integrity”. 

Στην ιστορική αυτή συνάντηση, για την οποία ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Πετοσφαιριστών (ΠΑ.Σ.Α.Π.)  απέσπασε τα εύσημα των εκπρόσωπων Ενώσεων και Συνδέσμων αθλητών όλων των αθλημάτων από κάθε γωνιά της Ευρώπης, η εκλογή του κ. Ψάρρα, συνιστά αναμφίβολα μία πολύ σημαντική επιτυχία όχι μόνο για το ελληνικό βόλεϊ, αλλά ολόκληρο τον ελληνικό αθλητισμό.

Με την ψήφο τους τα μέλη της EU Athletes, η οποία εκπροσωπεί περισσότερους από 25.000 επαγγελματίες αθλητές της Γηραιάς Ηπείρου, αναγνώρισαν στο πρόσωπο του προέδρου του ΠΑ.Σ.Α.Π  το σημαντικό έργο του Συνδέσμου και επιβράβευσαν τα τεράστια βήματα προόδου και τις προσπάθειες που καταβάλλουν τα μέλη του ΔΣ για την προάσπιση και αναγνώριση των δικαιωμάτων των αθλητών και αθλητριών στο ελληνικό βόλεϊ και μπιτς βόλεϊ.

 

 

Δείτε ακόμα