Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Συνέντευξη της αθλήτριας του Γ.Σ.Γρεβενών, Ελευθερία Μήτσιαλου

Πόσο σημαντική είναι η παρουσία της ομάδας στην Α’2 Εθνική κατηγορία;

 

Η παρουσία της ομάδας στην Α’2 κατηγορία είναι ιδιαίτερα σημαντική καθώς καταρχήν μας δίνεται η ευκαιρία για πρώτη φορά σε πολλές από εμάς να αντιμετωπίσουμε ομάδες οι οποίες βρίσκονται σε ένα τελείως διαφορετικό …

επίπεδο από εκείνο που είχαμε συνηθίσει όλα τα προηγούμενα χρόνια και δεύτερον είναι μια εμπειρία από την οποία θα αποκομίσουμε πολλά και σημαντικά οφέλη.

 

Ποιοι είναι οι στόχοι για την νέα χρονιά;

 

Οι στόχοι μας αρχικά για την νέα χρονιά είναι να κρατηθεί η ομάδα στην Α’2 κατηγορία και μάλιστα σε μία καλή θέση και να ανταποκριθούμε επάξια στις προσδοκίες του φίλαθλου κοινού που μας στήριξε όλα αυτά τα χρόνια και ελπίζω να συνεχίσει να μας στηρίζει.

 

Πόσο καιρό παίζεις βόλεϊ; Από πότε κάνεις πρωταθλητισμό;

 

Ξεκίνησα να παίζω βόλεϊ από όταν ήμουν έκτη δημοτικού,δηλαδή εδώ και εννιά χρόνια και ένα χρόνο αργότερα άρχισα να αγωνίζομαι στην ομάδα των παγκορασίδων. Στην γυναικεία ομάδα του συλλόγου παίζω πέντε χρόνια.

 

Ποια αθλήτρια βόλεϊ σου αρέσει με τον τρόπο που αγωνίζεται;

 

Θαυμάζω την Εύα,και φυσικά αναφέρομαι στην γνωστή σε όλους μας Εύα Χαντάβα, καθώς είναι μια αθλήτρια με έντονη προσωπικότητα και δυναμισμό και μας έχει κάνει περήφανους τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

 

Έχεις στερηθεί κάτι λόγω του αθλητισμού;

 

Είναι λογικό να στερηθείς κάποια πράγματα από την στιγμή που αφιερώνεσαι σε ένα άθλημα,όποιο και αν είναι αυτό αλλά κερδίζεις κάποια άλλα τα οποία είναι εξίσου σημαντικά ίσως και περισσότερο, όπως δυνατές φιλίες,σημαντικές γνωριμίες,έντομα συναισθήματα και απίστευτες στιγμές.

 

Συνδυάζονται σπουδές και πρωταθλητισμός;

 

Σαφώς και συνδυάζονται αλλά με πολύ θέληση και κόπο και αυτό μπορώ να το πω από προσωπική μου εμπειρία.

 

Όταν μιλάμε για την αρχηγό της ομάδας Κατερίνα Τσάτσα, ποια είναι η σκέψη σου;

 

Όταν μιλάμε για την αρχηγό της ομάδας Κατερίνα Τσάτσα η σκέψη μου πηγαίνει στην δεύτερη <<μαμά>> μας,την <<μάμι>> όπως την αποκαλούμε η οποία όλα αυτά τα χρόνια έχει προσφέρει πολλά στην ομάδα καθώς και στον καθένα μας ξεχωριστά, δείχνοντας τόσο τον καλύτερο εαυτό στους αγώνες, βοηθώντας μας τόσο με την εμπειρία και το ταλέντο της όσο και με την απεριόριστη αγάπη που μας δίνει.

 

Εκτός από τον αθλητισμό έχεις άλλα ενδιαφέροντα

 

Φυσικά, είμαι είκοσι πλέον χρονών και έχω πολλά ενδιαφέροντα, το κυριότερο από αυτά είναι η σπουδές μου στα Γιάννενα που ελπίζω συνδυάζοντας τες με τον αθλητισμό να φτάσουν στην ώρα τους στο τέλος,αλλά όπως είπα νωρίτερα με καλή θέληση και δύναμη όλα είναι δυνατά.

 

Η Ελευθερία Μήτσιαλου αγωνίζεται στην θέση του πασαδόρου, είναι γεννημένη το 1993 και έχει ύψος 1μ.75εκ. 

Κατέχει το εκπληκτικό ρεκόρ, των εικοσιτριών συνεχόμενων άσσων από το σέρβις σε ένα σετ.