Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Έγραψε ιστορία ο Αστέρας Γρεβενών

Η ομάδα του Χρήστου Χαντέ και του Σάκη Τσιμπέρη, παρουσιάστηκε φοβερή και τρομερή στην πρώτη της συμμετοχή σε πρωτάθλημα κατηγορίας γυναικών και κατέκτησε με άνεση το πρωτάθλημα και έτσι την επόμενη χρονιά θα αγωνίζεται στην Β Εθνική της ε.σ.πε.μ..
Ο Αστέρας πέτυχε συνολικά, έντεκα νίκες-μια ήττα και τερμάτισε πρώτος, έχοντας διαφορά έξι βαθμούς από την δεύτερη ομάδα, του Ικάρου Εδέσσης.
Τα αστέρια έγραψαν «χρυσή» σελίδα, αποδίδοντας βόλεϊ ανώτερης κατηγορίας, κάτι που έγινε αντιληπτό στον κόσμο του αθλήματος, με αποτέλεσμα να κερδίσουν το χειροκρότημα σε όλες τις αγωνιστικές του πρωταθλήματος. .
 Ο Γιώργος Καπαγερίδης εκπροσωπώντας την διοίκηση δήλωσε: “Σήμερα οι αθλήτριες του Αστέρα Γρεβενών έγραψαν ιστορία και τις αξίζουν συγχαρητήρια. Οι προπονητές μας, που είναι και οι εμπνευστές αυτής της θαυμάσιας ομάδας, διαχειρίστηκαν με τον καλύτερο τρόπο το πιο ταλαντούχο υλικό της κατηγορίας.
Με τον Πρόεδρο κ.Ιορδάνη Καραϊορδανίδη και τους προπονητές μας Χρήστο Χαντέ και Σάκη Τσιμπέρη, είχα την τύχη και την ευλογία να δουλέψω το 2013 στο δεύτερο σωματείο της πόλης τον Γ.Σ.Γρεβενών, όπου και εκεί κατακτήσαμε πρωτάθλημα και την άνοδο στην Α’2 Εθνική Κατηγορία. 
Όσο οι μίζεροι άνθρωποι της καθημερινής μας ζωής θα ψάχνουν τους λόγους της ενασχόλησης μας με τον αθλητισμό, εμείς θα δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό καθημερινά στο γήπεδο με στόχο την σταθερά ανοδική πορεία του βόλεϊ και συνεπώς του αθλητισμού στα Γρεβενά.   
Σήμερα στον Αστέρα, η χαρά μου είναι μεγαλύτερη γιατί σε αυτό θαυμάσιο περιβάλλον, έχω την ευλογία να δουλεύω μαζί με άλλους δύο καταπληκτικούς ανθρώπους τον κ.Νίκο Ζιώγα και τον κ.Παύλο Χατζησυμεωνίδη.
Σήμερα έγινε η αρχή, όσο και να προσπαθούν οι αθλητικά κοντόφθαλμοι να δημιουργήσουν πρόβλημα στην ομάδα τους εύχομαι περαστικά από τώρα, γιατί δεν θα καταφέρουν τίποτα. Ο στόχος του Αστέρα και την επόμενη χρονιά, είναι το πρωτάθλημα, αυτή την φορά στην Β’ Εθνική, της ένωσης Μακεδονίας.
Συγχαρητήρια στις αθλήτριες μας, αξίζουν τα μέγιστα και είναι η μοναδική αιτία για όλα αυτά τα σπουδαία που γίνονται στον Αστέρα.  
We are the champions, my friends
And we’ll keep on fighting ’til the end”
 
Αστέρας Γρεβενών