Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Αγωνιστικά Νέα του Γυμναστικού Συλλόγου Γρεβενών

Δύο πολύ δυνατά παιχνίδια είχαν την τύχη να παρακολουθήσουν όσοι βρέθηκαν το Σάββατο και την Κυριακή στο κατάμεστο και τις δύο μέρες ΔΑΚ Γρεβενών.
Δεν τα κατάφεραν οι μικρές μας απέναντι στην πίεση της αντίστοιχης ομάδας του συμπολίτη Αστέρα και έχασαν με 2-3 μένοντας πίσω στην διεκδίκηση της πρώτης θέσης από την Καστοριά τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος.
Την Κυριακή η ίδια σχεδόν ομάδα με τέσσερις προσθήκες των μεγαλύτερων κοριτσιών μας, μπροστά στο κατάμεστο από τους γονείς και φίλους τους κλειστό της πόλης, δεν άντεξαν στην πίεση του εμπειρότερου Αστέρα στο τάι μπρέικ και ο ένας βαθμός ήταν το καλύτερο που μπόρεσαν να αποσπάσουν.
Mετά λοιπόν και τα παιχνίδια αυτής της αγωνιστικής οι βαθμολογίες διαμορφώθηκαν ως εξής:

ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

ΑΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΓΡΕΒ. 17 ΚΑΣΤΟΡΙΑ 42
Γ.Σ.ΓΡΕΒΕΝΩΝ 13 Γ.Σ.ΓΡΕΒΕΝΩΝ 36
ΑΙΟΛΟΣ 12 ΠΑΝΘΗΡΕΣ 35
ΙΚΑΡΟΣ 12 ΑΣΤΕΡΑΣ ΓΡΕΒ. 32
ΑΡΙΩΝ 6 Γ.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ 29
ΑΙΓΙΝΙΟ 3 ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΦΛ. 20
ΦΛΩΡΙΝΑ 0 ΠΗΓΑΣΟΣ ΚΟΖ. 16
ΑΡΙΣΤΕΑΣ ΦΙΛ. 8
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ Φ. 6
ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΚΟΖ. 1
Εν τω μεταξύ η αντρική μας ομάδα έχασε στην έδρα της με 3-0, σκορ που αδικεί την καλή της εμφάνιση παραμένοντας στην έκτη θέση του πρωταθλήματος.

Οι μικρές μας της ομάδας των παγκορασίδων δεν συνάντησαν δυσκολία απέναντι στον Πήγασο Κοζάνης και νίκησαν με 3-0. Η βαθμολογία στον όμιλο έχει ως εξής:

ΠΑΝΘΗΡΕΣ 36
ΚΑΣΤΟΡΙΑ 33
Γ.Σ.ΓΡΕΒΕΝΩΝ 28
ΗΦΑΙΣΤΟΣ 25
Γ.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ 24
ΑΡΙΣΤΕΑΣ 20
ΑΙΑΝΗ 13
ΑΡΙΩΝ ΠΤ. 11
ΑΣΤΕΡΑΣ ΓΡΕΒ. 3
ΠΗΓΑΣΟΣ 2

Aπό αυτή την ομάδα οι αθλήτριες του ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ Λόλα Όλγα και Λόλα Δήμητρα θα συμετάσχουν στην προπόνηση με την Προεθνική Κοριτσιών της ΕΣΠΕΜ την Παρασκευή 16/02/2018 και ώρα 16:30 στο Κλειστό Γυμναστήριο Σκύδρας.

Δείτε ακόμα