Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Έκανε το πρώτο βήμα ο Αστέρας Γρεβενών Βόλεϊ

Μόνο πρώτος και αήττητος ο Αστέρας Γρεβενών, μετά την έβδομη αγωνιστική και την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου, του τοπικού πρωταθλήματος Γυναικών, της ε.σ.πε.μ.
Αυτή την φορά ο Αστέρας πήρε την νίκη στο Τάι-μπρέικ απέναντι στον Γ.Σ.Γρεβενών.
Τα “αστέρια” κέρδισαν άλλη μια φορά όχι μόνο μέσα στις γραμμές, αλλά και έξω από αυτές, με τον κόσμο που ήρθε στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας, να χειροκροτεί την καλύτερη ομάδα του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος.
Ο κ.Τσιμπέρης δήλωσε μετά το παιγνίδι: “Η ομάδα κατάφερε στην εκκίνηση του παιγνιδιού, να κερδίσει δύο γρήγορα σετ, από εκεί και έπειτα η ποιότητα της απόδοση μας, δεν υπήρξε ανάλογη και το παιγνίδι πήγε στο Τάι-μπρέικ. Εκεί δεν αφήσαμε περιθώρια στον αντίπαλο να διεκδικήσει κάτι περισσότερο και αυτό οφείλεται στην συγκέντρωση και την ωριμότητα που είχαν οι αθλήτριες μας, την κρίσιμη στιγμή. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλες.”
Ο κ.Χαντές δήλωσε: “Ξέραμε πως ο αντίπαλος θα εξαντλήσει κάθε στοιχείο που έχει στα χέρια του, για να διεκδικήσει το παιγνίδι και πως εμείς θα πρέπει να έχουμε υπομονή για να υλοποιήσουμε τον στόχο μας. Ήρθε μια νίκη που την θέλαμε πολύ για να αυξήσουμε την διαφορά μας από τον δεύτερο και τα καταφέραμε. Θα ήθελα την νίκη με τρεις βαθμούς, αλλά αυτό δεν εξαρτάται μόνο από εμάς. Θέλω να συγχαρώ τις αθλήτριες μου, αυτά τα παιδιά μπορούν να παίξουν βόλεϊ επιπέδου και όπως είδατε και σήμερα, τα καταφέρνουν.”
Ο πρόεδρος κ.Ιορδάνης Καραϊορδανίδης: “Σήμερα ο Αστέρας Γρεβενών, έκανε το πρώτο βήμα. Με την καλή εικόνα που παρουσιάζει καθημερινά, δημιουργείτε η πίστη πως η ομάδα μας, στο τέλος της χρονιάς θα καταφέρει την άνοδο. Στον αθλητισμό, δεν περισσεύει κανείς και ο Αστέρας Γρεβενών μπορεί και είναι εδώ για όλους όσους πιστεύουν σε αυτό που υπηρετούμε, για τα οφέλη του.
Συγχαρητήρια στις αθλήτριες, τους προπονητές, την διοίκηση και σε όλη την αθλητική οικογένεια του Αστέρα Γρεβενών, ας έχουν υπομονή, τα καλύτερα είναι μπροστά.”

Το επόμενο παιγνίδι της ομάδας μας, για την πρώτη αγωνιστική του δευτέρου γύρου του πρωταθλήματος, είναι την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου με τον Αριστοτέλη Φλώρινας, στα Γρεβενά.

Αναλυτικά το αποτέλεσμα:

Γ.Σ.Γρεβενών – Αστέρας Γρεβενών Βόλεϊ 2-3

Αστέρας Γρεβενών: 1.Ολυμπία Γκουντιού, 2.Ελευθερία Παναγιωτίδου, 3.Μαρία Μιμίκου, 4.Χριστίνα Κολύδα, 7.Γεωργία Πενλίδου, 8. Εφη Χατζηγεωργιάδου, 9.Βασιλική Τζιουβάρα, 10.Δανάη Τριμίντζιου, 11.Μαίρη Κόλλια, 13.Αλεξάνδρα Γκουντιού, 14.Κατερίνα Τσάτσα, 17.Ιωάννα Αμανατιάδου.

Αστέρας Γρεβενών