Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

Νίκη για την γυναικεία ομάδα του Αστέρα Γρεβενών Βόλεϊ

Νίκη και τρεις βαθμούς ακόμη κατάφερε να κερδίσει η γυναικεία ομάδα του Αστέρα Γρεβενών Βόλεϊ, σε παιγνίδι για την τέταρτη αγωνιστική του τοπικού πρωταθλήματος της ε.σ.πε.μ. με τον Ίκαρο Έδεσσας.
Τα “αστέρια” παρουσίασαν σταθερή απόδοση στα δύο πρώτα σετ και έκαναν το 2-0, με ατού, το στοιχείο της ομαδικότητας. Στο τρίο σετ, οι αθλήτριες του Αστέρα, έχασαν την συγκέντρωση τους και δεν κατάφεραν να το κερδίσουν, εντούτοις αντέδρασαν στο τέταρτο και με πάρα πολύ εμφάνιση κέρδισαν με άνεση το σετ και έτσι σημείωσαν μια ακόμη σπουδαία νίκη.
Η επόμενη αγωνιστική διεξάγεται την Κυριακή 28 Ιανουαρίου και η ομάδα μας, ο Αστέρας Γρεβενών, θα παίξει εκτός έδρας με τον Αίολο Κατερίνης.
Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο που βρέθηκε στο κλειστό γυμναστήριο του δ.α.κ. Γρεβενών και δημιούργησε μια φανταστική ατμόσφαιρα.

Αναλυτικά το αποτέλεσμα:

Κυριακή 21 Ιανουαρίου

Γυναίκες

Αστέρας Γρεβενών – Ίκαρος Έδεσσας 3-1 (25-23, 25-21, 23-25, 25-12)

Αστέρας Γρεβενών: 1.Ολυμπία Γκουντιού, 2.Ελευθερία Παναγιωτίδου, 3.Μαρία Μιμίκου, 4.Χριστίνα Κολύδα, 7.Γεωργία Πενλίδου, 8. Εφη Χατζηγεωργιάδου, 9.Βασιλική Τζιουβάρα, 10.Δανάη Τριμίντζιου, 11.Μαίρη Κόλλια, 13.Αλεξάνδρα Γκουντιού, 14.Κατερίνα Τσάτσα, 17.Ιωάννα Αμανατιάδου.

Προπονητές: Χ.Χαντές, Α.Τσιουμπέρης

Συγχαρητήρια σε όλες τις αθλήτριες για την υπέροχη προσπάθεια.

αγαπάμε τον αθλητισμό, παίζουμε βόλεϊ

Αστέρας Γρεβενών

Δείτε ακόμα